Hyppää pääsisältöön

Kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeuttikoulutus 2020–2023, Tampere

Tampereen yliopisto

​​​​​​​Koulutuksen suoritettuaan opiskelija osoittaa pätevältä nimikesuojatulta psykoterapeutilta edellytettävää osaamista eli hän pystyy psykoterapeuttisen hoidon itsenäiseen läpiviemiseen osana asiakkaan kuntoutusprosessia. Koulutus on yleis- ja yksilöpsykoterapeuttikoulutus, jossa painopisteenä ovat lapset ja nuoret.

Käynnistämme keväällä 2020 Valtioneuvoston asetuksen 1120/2010 mukaisen psykoterapeutin ammattinimikkeen käyttöoikeuteen johtavan kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) psykoterapeuttikoulutuksen.

Koulutukseen sisältyy erillinen lapsia ja nuoria koskeva moduuli (5 op) sen lisäksi että muissa opetusmoduuleissa käsitellään laajasti lapsia ja nuoria koskevia asioita.

Koulutuksen laajuus on 75 opintopistettä ja se on mahdollista suorittaa työn ohessa neljän vuoden (kahdeksan lukukauden) aikana.