Hyppää pääsisältöön
Hymyilevä nainen istuu sohvalla pitäen silmälaseja kädessään

Kognitiivisen käyttäytymisterapian kouluttajapsykoterapeuttikoulutus 2018–2020, Tampere

Tampereen yliopisto

Kognitiivisen käyttäytymisterapian kouluttajapsyko­terapeuttikoulutus 2018–2020, Tampere

Kouluttajakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti kognitiivisen käyttäytymisterapian psykotera­peuttikoulutuksen suorittaneille. Koulutus antaa valmiudet toimia kouluttajana, työnohjaajana ja koulutuspsykoterapeuttina psykoterapeutin ammattinimikkeen käyttöoikeuteen johtavissa koulutuksissa (VNA 1120/2010).

Järjestämme Valtakunnallisen yliopistojen psykoterapeuttikoulutus-konsortion suositusten mukaisen kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) kouluttajapsykoterapeuttikoulutuksen. Tämä on kuudes Tampereen yliopiston järjestämä kouluttajapsykoterapeuttikoulutus.