Tervetuloa TAMKin avoimeen AMKiin!
Avoin AMK

Kliiniseksi osaajaksi ja lähijohtajaksi vanhustyöhön, 28 op

Opintojen laajuus

28 op

Toteutusaika

-

Hakuaika

-

Hinta

280.00 € (sis. ALV 0 %)

Kampus

TAMK Pääkampus

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Terveys ja hyvinvointi

Opintojen taso

AMK-opinnot

Sinä sairaanhoitaja tai muun sote-alan AMK-tutkinnon suorittanut! Tule perehtymään vanhustyön kliinisiin taitoihin ja vanhustyön lähijohtamiseen.

Tarjoamme avoimessa AMKissa kokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista kehittää ammattitaitoasi vanhustyön osaajaksi ja lähiesimieheksi.

Opintokokonaisuuteen kuuluu 2 teoriajaksoa ja kaksi 10 opintopisteen (kuuden viikon) laajuista harjoittelujaksoa vanhusten hoitotyössä. Avustamme harjoittelupaikan hankkimisessa tarvittaessa, mutta pääsääntöisesti se tulee hankkia itse.

Jos harjoittelu ei ole osaltasi mahdollinen, voit suorittaa vain teoriajaksot, jolloin ilmoittautuminen tapahtuu suoraan opintojaksolle (päivitämme linkit tälle sivulle syyskuussa). Lähijohtamisen teoriajakson ilmoittautuminen alkaa toukokuussa 2022 ja lähiopetusta niissä on 1-2 päivänä viikossa.

Alla voit tutustua opintojaksoihin tarkemmin. Huomaathan, että esitietovaatimus-kohtien tiedot koskevat TAMKin tutkinto-opiskelijoita. Avoimen AMKin kautta ilmoittautuneilta edellytämme sote-alan AMK-tutkintoa.

Jos sinulla on kysyttävää kokonaisuudesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse avoinamk [at] tuni.fi