kolme hymyilevää naista ja hymyilevä mies kävelevät kiiltävän rakennuksen viertä kohti
Täydennyskoulutus

Kiinteistö- ja rakennusalan johtamiskoulutusohjelma – KiRa JOKO

kolme hymyilevää naista ja hymyilevä mies kävelevät kiiltävän rakennuksen viertä kohti

KiRa JOKO

Halutessasi kehittyä kiinteistö- ja rakennusalan johtajana ja haluat luotettavaa koulutusta, tämä on oikea koulutus sinulle!

Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Järjestämme sinulle ajan ja paikan kehittääksesi niin toimialaasi kuin työhösi liittyviä johtamis- ja esimieshaasteita. Saat itsellesi tuiki tärkeitä verkostoja ja vertaistukea, joita voit hyödyntää myös tulevaisuudessa!

Kiinko ja Tampereen yliopisto tarjoavat alan viimeisimmän osaamisen ja tutkimustiedon. Koulutuksen monipuoliset teemat ovat valittu juuri päivittäisiä käytännön johtamistilanteita ajatellen. 

KiRa JOKO on monipuolinen, korkealaatuinen johtamiskoulutusohjelma, jossa yhdistyy alan viimeisin tietotaito.

Suosittelen vahvasti KiRa JOKO -koulutusta kaikille alalla oleville päälliköille ja johtajille!
Lue Tarja Ekin kokemuksia KiRa JOKO:sta
Erityisen mielenpainuvaa oli niin sanottu Legojen hyödyntäminen innovoinnissa sekä strategiatyössä opettajamme Marko Rillon vetämänä otsikolla: ”Strategic Thinking and Innovating in Changing World”.
Lue Juha Raitasen kokemuksia KiRa JOKO:sta - osa 1
Tärkein oppi matkalta oli kuitenkin asiakkaiden huomioiminen.
Lue Juha Raitasen kokemuksia KiRa JOKO:sta - osa 2
Kaiken kaikkiaan KiRa JOKO 1 -koulutus on ollut erittäin hieno ja onnistunut koulutus, jota voin henkilökohtaisesti suositella kaikille kiinteistöalan johtajille, niin nykyisille kuin tulevillekin. Koulutus on paitsi tarjonnut pienen hengähdystauon kiireisen arjen keskelle, niin myös loistavan tavan oppia uutta sekä verkostoitua sosiaalisesti samojen asioiden parissa painivien henkilöiden kanssa.
Lue Juha Raitasen kokemuksia KiRa JOKO:sta – osa 3