Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA_KiRa EMBA_Tampereen yliopisto
Täydennyskoulutus

Kiinteistö – ja rakennusalan Executive MBA – KiRa EMBA

Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA_KiRa EMBA_Tampereen yliopisto

Näköalapaikka tulevaisuuteen

Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ja Tampereen yliopiston yhdessä järjestämä Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA eli KiRa EMBA 4 -ohjelma käynnistyy huhtikuussa 2021.
KiRa EMBA tarjoaa sinulle, kiinteistö- ja rakennusalan avaintehtävissä toimiva, ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää johtajuuttasi kolmella eri osa-alueella, jotka liittyvät liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämiseen, ihmisten johtamiseen sekä yksilönä kehittymiseen ja johtajana kasvamiseen. Samalla parannat yritystoiminnan kehittymisen ja menestymisen edellytyksiä.

KiRa EMBAssa pääset kuulemaan ja keskustelemaan mm. alan erilaisista murroskohdista ja globaaleista kehitystrendeistä sekä siitä, miten ne vaikuttavat Suomessa. Ohjelma auttaa sinua havaitsemaan, miten olla edelläkävijä murrosvoimien hyödyntämisessä.
Koulutuksessa laajennat verkostojasi ja luot kontakteja lähijaksoilla ja ulkomaan opintomatkalla.

Vuorossaan neljännen Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA -koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Kiinko ja Tampereen yliopisto. Koulutuksen laajuus on 80 opintopistettä. Koulutus koostuu kahdestatoista jaksosta, joista yksi on opintomatka Torontoon. Jaksot toteutetaan vuoron perään Helsingissä ja Tampereella.


Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.