Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA_KiRa EMBA_Tampereen yliopisto

Kiinteistö – ja rakennusalan Executive MBA – KiRa EMBA

Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA_KiRa EMBA_Tampereen yliopisto

Näköalapaikka tulevaisuuteen

KiRa EMBA -koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa edellytyksiä yritysten ja koko toimialan toiminnan kehittymiselle ja menestymiselle.
Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA (KiRa EMBA) 3 koulutusohjelma on käynnistynyt 26.11.2019.

Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA eli KiRa EMBA on akateemisen tutkimustiedon ja yritysmaailman kokemuksen vuoropuhelun areena. Se haastaa osallistujat liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämiseen sekä johtajana kasvamiseen. Menestyvät yritykset onnistuvat tekemään oman asiantuntemuksensa näkyväksi ja valjastamaan sen asiakkaidensa hyödyksi.

Ohjelma antaa vahvan liikkeenjohtamisen koulutuksen lisäksi uusia liikeideoita, yhteistyökumppaneita ja johtamisen työkaluja. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Kiinkon kanssa.

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.