Hyppää pääsisältöön

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot
Järjestämme koulutuksen Kielituetut varhaiskasvatuksen perusopinnot maahanmuuttajataustaisille varhaiskasvatuksen ammattilaisille tai alan opintoihin hakeutuville yhteistyössä Helsingin ja Itä-Suomen yliopistojen kanssa.

Koulutus on alkanut, mutta vielä ehdit mukaan! Hakuaikaa on jatkettu 15.9.2021 saakka.

Haluatko opiskella varhaiskasvatusta korkeakoulussa? Sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa varhaiskasvatuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa ja saada samalla opintoihin liittyvää suomen kielen tukea ja opetusta. Opinnot tukevat sinua korkeakouluun hakemisessa, myöhemmissä opinnoissa ja varhaiskasvatuksen alan työssä. Varhaiskasvatuksen perusopinnot ovat monimuoto-opetusta, mutta eivät sisällä pakollista lähiopetusta. Opintoihin kuuluu pakollista suomen kielen opetusta verkon välityksellä.

Kielituetut varhaiskasvatuksen perusopinnot sisältävät varhaiskasvatukseen suuntautuvat kasvatustieteellisen alan perusopinnot 25 opintopistettä (op) sekä suomen kielen opetusta 6 op. Opintoihin kuuluu myös opiskelutaitojen opetusta ja henkilökohtaista ohjausta.

Koulutuksesta saat lisävalmiuksia opiskella yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa varhaiskasvatuksen opintoja suomen kielellä. Lisäksi vahvistat opiskelutaitojasi ja saat tukea ammatillisen tulevaisuutesi suunnitteluun.

Varhaiskasvatukseen suuntautuneista perusopinnoista vastaa Itä-Suomen yliopisto, ja suomen kielen opinnoista vastaavat lisäksi Helsingin ja Tampereen yliopistot.

Tilaa uutiskirje

Mikäli haluat kuulla myös muista vastaavista koulutuksistamme, tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje.

Helsingin yliopisto

Koulutusta rahoittaa