Hyppää pääsisältöön

Kestävä ihmisten johtaminen ja työhyvinvointi

Tampereen yliopisto

Opintojen tavoitekesto

14 opetuspäivää

Laajuus

13 opintopistettä

Toteutusaika

17.3.2022-15.12.2022

Hakuaika

25.11.2021-28.2.2022

5900,00 € (+ alv 24 % 7316.00 €)

Kaupunki

Tampere
Verkkototeutus

Tiedekunta tai osaamisyksikkö

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Opetus ja kasvatus
Terveys ja hyvinvointi

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot
Johdolle ja henkilöstön kehittäjille suunnattu koulutus antaa valmiudet kestävämmän työyhteisön, osaamisen ja työhyvinvoinnin rakentamiseen.

Koulutus ei juuri nyt ole haussa. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ole meihin yhteydessä!

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa tarjoamme uusia näkökulmia strategisesti kestävään henkilöstöjohtamiseen sekä käytännön työkaluja esihenkilöille ja henkilöstötyön kehittäjille mm. organisaatioiden muutoskyvykkyyden vahvistamiseen. Koulutuksessa on 14 opetuspäivää.

Hyödynnämme uusinta tutkimustietoa ja motivoimme osallistujia soveltamaan ja kokeilemaan oppimaansa käytäntöön matalalla kynnyksellä omassa organisaatiossaan. Haastamme perinteistä johtamis- ja ihmiskäsitystä osallistamisen, jatkuvan reflektoinnin ja oivalluttamisen avulla.

Uskomme parviälyn ja vertaisoppimisen voimaan - ohjelmassa on paljon ryhmätyöskentelyä ja -keskusteluja, joiden avulla vahvistamme ryhmän sisäistä dynamiikkaa. Kannustamme osallistujia sekä oman osaamisen ja asiantuntijuuden esille tuomiseen että toisilta oppimiseen.

Tarjoamme valmennustukea myös osallistujien henkilökohtaiseen ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Koulutuksen aikana osallistujat tekevät teoriaopetusta ja välitehtäviä hyödyntämällä työhyvinvoinnin ”pelikirjan” omaan organisaatioon.

Opetusjärjestelyt

Koulutusohjelma koostuu kolmesta moduulista ja lisäksi osallistuja voi halutessaan osallistua ammatillista kasvua ja kehittymistä tukevaan valmennusprosessiin.

Koulutus toteutetaan pääosin lähi- ja hybridiopetuksena Tampereen yliopiston tiloissa.

Kohderyhmä

Esihenkilöt, henkilöstötyön kehittäjät sekä kaikki työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet.