Hyppää pääsisältöön
Kaksi arkkitehtia suunnittelupöydän äärellä

Kehity kaupunkisuunnittelijana

Tampereen yliopisto
Kaupunkisuunnittelussa on kyse kokonaisvaltaisesta kaupunkien suunnittelusta elävässä ja muuttuvassa maailmassa. Osaamiseen liittyy kolme suurta pääaluetta: kaupunkien kasvuun ja luonnon sietokykyyn liittyvät globaalit haasteet, rakenteelliset ja tekniset kehityspolut sekä digitaalisuus suurena suunnitteludialogina ja yhteiskehittelynä. Kaupunkisuunnittelu on erityisesti asiantuntijatiimien työtä, jossa yhteistyökyky eri alojen välillä ja hyvä yleistietämys ovat keskeisiä.

Kaupunkisuunnittelu on jatkuvassa muutoksessa, ja suunnittelijoilta vaaditaan laajaa tietopohjaa sekä uusia taitoja. Tähän tarpeeseen on arkkitehtuurin yksikössä suunniteltu Kaupunkimoduulit-pilotti, joka on osa laajaa jatkuvan oppimisen hanketta. Pilottihankkeen ensimmäiset hedelmät Maisemasuunnittelu ja Kehity kaupunkisuunnittelijana pilotoidaan nyt syksyllä 2020.

Vielä ehdit mukaan! Hakuaikaa on jatkettu 2.10.2020 asti.

Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.


Akateeminen moduuli on uusi yhdistelmäopetuksen muoto, jonka ideana on nivoa työelämäkokemus osaksi akateemista koulutusta sekä edistää jo ammatissa työskentelevien ja nuorien tulevaisuuden tekijöiden välistä yhteistyötä.

Hae koulutukseen!

Hakuaikaa on jatkettu 2.10.2020 asti. Mikäli haluat kuulla myös muista vastaavista koulutuksistamme, tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje.