Hyppää pääsisältöön
muistilehtiö jossa sana tax planning

Kansainvälisen yritysverotuksen asiantuntijaohjelma

Tampereen yliopisto
Asiantuntijaohjelmamme sisältää neljä lähiopetusjaksoa (yhteensä 8 päivää) sekä niiden välissä tehtäviä etäopintoja. Lähiopetuksen perustana ovat vuorovaikutteinen luento-opetus sekä avoin keskustelu osallistujien ja asiantuntijoiden kesken. Etäopinnoissa syvennetään ja sovelletaan käsiteltyjä aiheita.

Koulutus on koottu kahden teeman ympärille:

  1. Yritys kansainvälisissä tilanteissa -moduuli antaa osallistujille kattavan kuvan kansainvälisestä yritysverotuksesta. Osallistujat perehtyvät kansainvälisen yritysverotuksen oikeuslähteisiin ja niiden välisiin suhteisiin sekä EU-oikeuteen. Lisäksi paneudutaan suomalaisen yrityksen ulkomailta saamien tulojen verotukseen ja ulkomaisen yrityksen Suomesta saamien tulojen verotukseen sekä siirtohinnoitteluun.
  2. Kansainvälinen verosuunnittelu -moduuli perehdyttää osallistujat kansainvälisen yritysverotuksen erityiskysymyksiin ja tunnistaa näihin liittyvät verosuunnittelumahdollisuudet ja riskit.

Huippukouluttajat takaavat asiantuntijaohjelmamme korkean laadun. Eri alojen edustajina he luovat ohjelmaan monipuolisen sisällön ja kattavan näkökulman kansainvälisen yritysverotuksen teemoihin.

Tampereen yliopisto on kokenut ja tunnustettu veroalan kouluttaja Suomessa. Yliopiston vahva vero-oikeuden osaaminen luo perustan monipuoliselle täydennyskoulukoulutustarjonnalle. Veroalan täydennys- ja henkilöstökoulutuksia Tampereen yliopisto on järjestänyt jo yli 20 vuotta.

Kysy seuraavaa toteutusta Mika Vainiolta.

jatkuvan oppimisen koulutukset.

Hae koulutukseen!

Seuraava ajankohta on vielä avoinna. Tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje, niin kuulet ensimmäisenä koska koulutus alkaa!