mies ja nainen
Täydennyskoulutus

Julkistalouden controller

Opintojen laajuus

12 opintopistettä

Toteutusaika

-

Hakuaika

-

Hinta

4620.00 € + alv 24 % (yht. 5728.80 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Tietojenkäsittely ja teknologia
Yhteiskunta

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Toteutusmuoto

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Muuttuvista rakenteista yksilön jaksamiseen robotiikan myllerryksessä

Koulutus kehittää rooliasi johdon kumppanina, taloustiedon tuottajana sekä tärkeänä osana taloushallinnon tiimiä ja koko organisaatiotasi.

Tuttu ja uudistettu Julkistalouden controller starttaa taas joulukuussa 2021 jo viidettä kertaa – tervetuloa osallistumaan! Koulutusohjelma on ajankohtainen, konkreettinen ja osallistava antaen runsaasti tilaa case- ja ryhmäkeskusteluille.

Ohjelmajohtajana toimii professorimme Lasse Oulasvirta.

Infotilaisuudet

Järjestämme koulutuksesta samansisältöisiä infotilaisuuksia. Tule mukaan kuulemaan mistä koulutuksessa on kysymys, ja olisiko tämä juuri sinun tarpeisiin sopiva koulutus!

  • 13.10.21 klo 9-9:30
  • 2.11.21 klo 9-9:30 

Infot järjestetään verkossa Teamsilla. Osallistumislinkki lähetetään jokaista infotilaisuutta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu mukaan infotilaisuuksiin!

Kuvaus

Julkinen taloushallinto uudistuu ja toimintaympäristö muuttuu vauhdilla. Tämä asettaa vaatimuksia riskienhallinnalle ja talousjohtamiselle sekä päätöksenteon valmistelulle. Valtion rakenteiden muutoksessa sekä tekoälyn ja älyratkaisuiden vyöryessä hallintoon tarvitaan talousjohdolta yhä enemmän ja nopeampaa tietoa, ennakoivuutta ja vaikuttavaa raportointia.

Kuuntele Osaamisen kehittäjät -podcastistamme yliopistonlehtori Pasi Hellstenin ajatuksista tietojohtamisen kautta avautuvista uusista näkymistä työhön.

Tukea työssä jaksamiseen roolin muuttuessa digitalisaation myötä

Julkistalouden controller esittelee uusia työn tapoja ja työvälineitä auttamaan työsi kehittämistä. Tärkeänä osana on talouden asiantuntijoiden työssäjaksaminen muutoksen paineessa. Pisteenä i:n päälle hyödyt henkilökohtaisen Thomas-toimintatapa-analyysin raportteineen. Se auttaa sinua asiantuntijana kehittymisessä ja työssäjaksamisessa.

Lue mitä kaikkea Thomas-analyysi tarjoaa: 

Ihmisten erilaisuus – haaste ja mahdollisuus

Thomas-analyysi asiantuntijana kehittymisen tukena

Runsaasti aikaa keskusteluille

Tule laajentamaan tietouttasi, pohtimaan ratkaisuja yhdessä muiden talouden asiantuntijoiden kanssa ja löytämään hyväksi koettuja käytänteitä oman organisaatiosi käyttöön. Samalla löydät uusia tuttavuuksia verkostoosi monialaisesta ryhmästä. Julkistalouden controllerin koulutuspäivissä kokemusten runsas vaihto ohjatuin yhteiskeskusteluin ja verkostoituminen eri aloilla toimivien asiantuntijoiden kanssa on olennainen osa ohjelmaa. Vertaispohtimisessa on voimaa!

Kysy meiltä lisää

Sinua saattaisi kiinnostaa myös