Hyppää pääsisältöön
Nainen puhuu mikrofoniin

Johtamis- ja organisaatioviestinnän akateeminen moduuli

Tampereen korkeakouluyhteisö

Johtamisviestinnän tietopaketti organisaation kehittämiseen ja kriisiviestintään

Asiantuntija- ja johtamistyössä viestinnän ja viestinnän johtamisen taidot ovat avain organisaation menestyksen rakentamisessa. Vahvat viestintätaidot ratkaisevat onnistumisen erityisesti muutoksessa ja kriiseissä. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kasvaa viestinnän, viestinnän johtamisen ja vuorovaikutteisen johtamisen ammattilaisena.

Olemme rakentaneet neljän opintojakson kokoisen akateemisen moduulin johtamis- ja organisaatioviestintään. Tämän kokonaisuuden opiskeltuasi tunnet organisaatio- ja johtamisviestinnän keskeiset käsitteet ja teoreettiset perusteet sekä osaat soveltaa niitä esimerkkitapauksiin. Tunnet johtamisviestinnän käytännön ratkaisuja ja haasteita.

Osaat suunnitella ja arvioida johtamisviestinnän pääpiirteitä sekä havaita ja analysoida aihealueen teoreettisten näkökulmien ilmenemistä käytännössä ja arvioida omia johtamisviestinnän valmiuksiasi. Opit myös soveltamaan aihealueen teoreettista tietoa työyhteisöihin.


Akateeminen moduuli on uusi yhdistelmäopetuksen muoto, jonka ideana on nivoa työelämäkokemus osaksi akateemista koulutusta sekä edistää jo ammatissa työskentelevien ja nuorien tulevaisuuden tekijöiden välistä yhteistyötä.