Hyppää pääsisältöön

Järjestöjen palvelutoiminnan ja yhteiskunnallisten yritysten johtaminen

Tampereen yliopisto

Kehitä ja vahvista palveluosaamista

Elinvoimaiset järjestöt ja yhteiskunnalliset yritykset ovat valtava mahdollisuus ja haaste erityisesti suurten sote-kysymysten kanssa kamppailevalle Suomelle ja sen moninaisille järjestöille.

Koulutus siirretty alkaamaan syksyllä 2021.

Koulutuksessa haetaan vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • mikä on järjestötaustaisen palvelutoiminnan rooli yhteiskunnassamme tällä hetkellä? 
  • mikä on voittoa tavoittelemattoman palvelutoiminnan merkitys tulevaisuudessa? 
  • miten murroksessa johdetaan? 

Koulutuksen hyödyt

  • Tutkittua tietoa yhteisö- ja solidaarisuustalouden lainalaisuuksista ja käytännön kokemusta toiminnan kehittämisestä sote-palvelujärjestelmien puitteissa; kokonaiskuvan hahmottaminen
  • Mahdollisuus ideoida ja luonnostella palvelutuotantoon innovaatiota, jotka ponnistavat järjestöjen ainutlaatuisen identiteetin ja moniulotteisen ansaintalogiikan ymmärtämisestä
  • Mahdollisuus verkostoitua sote-palvelujärjestelmän vastuunkantajiin palveluekosysteemin eri ulottuvuuksilta

Tämä koulutus soveltuu EMBA Tampere- valinnaisiin opintoihin. EMBA Tampere -tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu koko valinnaisten opintojen tarjontaan sekä EMBA-ohjelmiin.

jatkuvan oppimisen koulutukset

Tilaa uutiskirje!

Koulutus on suunniteltu aloitettavan syksyllä 2021. Mikäli haluat kuulla koska koulutus aloitetaan tai haluat kuulla myös muista vastaavista koulutuksistamme, tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje.