Kurssilla autamme sinua käsittelemään sosiaalista jännittämistä psyykkisten ja fyysisten harjoitusten sekä vertaistuen avulla.
Täydennyskoulutus

Jännittäjäkurssi - kohti rennompaa elämää

Kurssilla autamme sinua käsittelemään sosiaalista jännittämistä psyykkisten ja fyysisten harjoitusten sekä vertaistuen avulla.

Apua ja tukea sosiaaliseen jännittämiseen

Jännittäjäkurssi on kuuden viikon mittainen kurssi, joka on tarkoitettu lievästä tai keskivaikeasta sosiaalisesta jännittämisestä kärsiville. Jännittämisestä puhutaan hyvin vähän, vaikka se onkin kovin yleistä. Pahimmillaan se voi johtaa päivittäiseen sisäiseen taisteluun ja jatkuvaan kehon stressitilaan. Jännittämiseen voi kuitenkin saada apua!

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, minkä vuoksi seuraamme korona-epidemian kehitystä ja viranomaisohjeita tiiviisti. Mikäli tilanne vaatii, siirrämme kurssin harjoituskertoja myöhemmälle. Kerromme mahdollisista muutoksista suoraan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis huoletta ilmoittautua mukaan.

Näin hyödyt jännittäjäkurssista:

  • Opit yksinkertaisia menetelmiä jännittämisen lieventämiseen; Mindfulness- ja itsemyötätuntoharjoituksia sekä TRE-harjoituksen
  • Opit keinoja, joiden avulla rauhoittaa itseäsi jännittävissä tilanteissa
  • Jännittämiseen liittyvä ahdistuneisuus ja häpeä lievenevät
  • Vapautat kehostasi pitkittynyttä jännityksestä johtuvaa lihaskireyttä sekä autonomisen hermoston ylivireyttä – näiden seurauksena oireet lievenevät kuin itsestään
  • Opit myötätuntoista ja kannustavaa sisäistä puhetta
  • Harjoituksia on helppo tehdä myös itsenäisesti, eli jatkossa sinulla on työkaluja jännityksen helpottamiseen.

 

Sinua saattavat myös kiinnostaa: