Hyppää pääsisältöön
infrarakentaja.

Infrarakentamisen työnjohdon täydennyskoulutus 30 op

Tampereen ammattikorkeakoulu

Infrarakentamisen työnjohdon täydennyskoulutus, 30 op.

Infra-alan työnjohtaja, nyt sinulla on mahdollisuus päivittää osaamistasi alan muutoksesta maksuttomasti! Koulutuksen sisältö on kehitetty yhteistyössä alan yritysten kanssa. Keskitymme koulutuksessamme alalla koettuihin osaamisvajeisiin ja päivitystarpeisiin.

Infrarakentamisen työnjohdon osaamisen päivittämisellä on suora vaikutus alalla toimivan yrityksen kasvuun. Joustava ja työnantajayhteistyönä toteutettava koulutus on tapa tukea sekä yrityksiä että työnhakijoita osaamistarpeiden jatkuvassa muutoksessa.

Koulutus on suunnattu ammatillisen osaamisen täydennystä ja päivitystä hakeville, työttömille tai työttömyysuhan alaisille insinööreille. Hakijalla toivotaan ensisijaisesti olevan tekniikan AMK-tausta. Voit myös hakea mukaan, jos sinulla on toisen asteen koulutus ja monen vuoden kokemus infrarakentamisen työnjohtotehtävistä.

Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama ja täysin maksuton osallistujille.

Lisää käytännön tietoa löydät koulutuksen kuvauksesta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö.