Hyppää pääsisältöön

HYPETÄ! - Aktivoivaa ja osallistavaa pedagogiikkaa etänä ja hybridisti

Tampereen ammattikorkeakoulu
Aktivoivaa ja osallistavaa pedagogikkaa laadukkaasti etäopetuksen ja hybridipedagogiikan aikakaudella.

Koulutus tarjoaa yhteiskehittämistä ja tukea sekä perustasolla olevalle JokaOpelle että pidempään digipedagogiikkaa hyödyntäneelle Konkarille.

Lisääntynyt etä- ja hybridiopetus on asettanut sekä opetus- ja ohjaushenkilöstön että opiskelijat uuden epätasa-arvoisenkin tilanteen eteen. Opettajien valmiudet toteuttaa aktivoivaa pedagogiikkaa ja käyttää monipuolisia osallistavia menetelmiä etä- ja hybridiopetuksessa ovat hyvin heterogeeniset. JokaOpen koulutusosiossa kartutetaan opettajien digipedagogista työkalupakkia konkreettisin työkaluin ja välinein, joilla omaa opetusta voi kehittää ja monipuolistaa. Konkareiden koulutuksessa paneudutaan uusien teknologioiden mahdollisuuksiin etä- ja hybridiopetuksessa.

Koulutusosiot