Hyppää pääsisältöön

Haastavat vuorovaikutustilanteet myyntityössä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

4 tuntia

Toteutusaika

11.3.2022 klo 13.30-17

Hakuaika

26.10.2021-1.2.2022

Hinta

246 € (sis. alv 24 %)

Osaamisyksikkö

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Lähiopetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Opi kohtaamaan myyntityön haastavia tilanteita

Paraskin myyjä - erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla ja tilannetajulla varustettuna - kohtaa aika ajoin työssään haastavia vuorovaikutustilanteita. Asiakas reagoi isolla tunteella, eteen sattuu kinkkinen neuvottelutilanne tai kohtaaminen iso egon kanssa tuntuu vaikealta.

Tässä verkkovalmennuksessa pureudumme erilaisiin haastaviin tilanteisiin ja harjoittelemme työkaluja, joilla muutamme tilanteet helpommiksi ja sujuvammiksi molemmille osapuolille. Koulutus sopii erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville.

Haastavat vuorovaikutustilanteet myyntityössä -koulutuksen sisältö:

  • Tunneälykkyys ja tunneilmaisu
  • Provosoituminen
  • Äänenkäyttö
  • Statusilmaisun hyödyntäminen
  • Argumentointi ja neuvottelu
  • Näkökulman vaihto

Kouluttaja:

Elina Aalto (TeM, FIA), Capella Coaching Oy

Elina on näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja. Hän on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta ja on näytellyt mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa sekä Kansallisteatterissa.

Elinalla on yli viidentoista vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmennuksesta yrityksissä ja yliopistoissa. Hän auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan hyväksymisen kulttuuria sekä rohkaisee ihmisiä rikkomaan kuviteltuja rajojaan ja luopumaan mokaamisen pelosta.

Elinan valmennustapa on osallistava ja osallistujan on helppo jalkauttaa harjoitteiden kautta syntyneet oivallukset omaan arkeensa. Supervoimakseen hän mainitsee ujoimmankin osallistujan mukaan tempaamisen.