main-bg-emba-marjut
Täydennyskoulutus

General Executive MBA Pori

main-bg-emba-marjut

Johtajuuden edelläkävijöille

Porissa toteutettava General Executive MBA on osa Tampereen yliopiston huippuosaamiseen perustuvaa Executive MBA Tampere –tuoteperhettä, jossa tutkittu tieto ja johtamisen käytäntö kohtaavat. 
Ohjelmassa eri toimialojen johtajat verkostoituvat ja kehittyvät oman itsensä ja organisaationsa johtamisessa.
Early Bird -alennus 2000 euroa voimassa 31.1.2021 saakka.

Ohjelma tarkastelee strategisesta näkökulmasta liikkeenjohdon keskeisimpiä osa-alueita: tulevaisuuden ennakointia, teknologiaa ja innovaatioita, talousjohtamista sekä asiakkuuksia ja ihmisten johtamista. Ohjelma on ankkuroitu käytännön johtamishaasteisiin.

Miksi General Executive MBA Porissa?

  • Ohjelma on kaikille aloille soveltuva
  • Ainutlaatuinen monialainen alueellinen verkosto
  • Viimeisintä tietoa ja parhaat asiantuntijat
  • Joustava ja yksilöllinen ohjelma, joka mahdollistaa keskittymisen oman organisaation haasteisiin

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.

Suosittelen koulutusta esimiestehtävissä oleville ja kaikille sellaisille, jotka vastaavat työssään suuremmista kokonaisuuksista, budjetoinnista tai strategisesta suunnittelusta. Koulutuksessa oppii ennakoimaan ja arvioimaan oman toiminnan vaikutusta suhteessa muihin.
Marjut Vähänen: EMBA auttaa uralla ja elämässä eteenpäin

Alumni Pekka Ekberg, toimitusjohtaja, Fiblon Oy

“EMBA-koulutus nopeutti merkittävästi sitä kehitystä jonka johdannaisena yrityksemme eri toiminnot ovat hitsautuneet yhteen ja olemme saavuttaneet yhteiset mutta yksilölliset tavoitteet ja niiden mittarit koko yrityksen henkilökunnalle tukien kunkin henkilön ja toiminnon tavoitteita.”

Alumni Pia Kiuru, aluejohtaja, Finnvera

“Kaikki ohjelmasta saatu uusi tieto liittyi selkeästi omaan työhön ja syvensi osaamista myös omasta organisaatiosta.”