main-bg-emba-marjut
Täydennyskoulutus

General Executive MBA Pori

Johtajuuden edelläkävijöille

Porissa toteutettava General Executive MBA on yksi yliopiston huippuosaamiseen perustuvan EMBA Tampere -tuoteperheen ohjelmista, joissa tutkittu tieto ja johtamisen käytännöt kohtaavat.

Ohjelmassa eri toimialojen johtajat verkostoituvat ja kehittyvät oman itsensä ja organisaationsa johtamisessa.

Huomaa, että voit osallistua koulutuspäiviin myös etänä.

Tule mukaan 10.9.2021 klo 15.00 infoon kuulemaan, miksi kannattaa lähteä Porin omaan GEMBA-ohjelmaan. Ilmoittaudu verkossa pidettävään infoon tästä.

Ohjelma on ankkuroitu johtamisen haasteisiin ja tarkastelee strategisesta näkökulmasta liikkeenjohdon keskeisimpiä osa-alueita, kuten:

  • tulevaisuuden ennakointia,
  • teknologiaa ja innovaatioita,
  • talousjohtamista sekä
  • asiakkuuksia ja ihmisten johtamista.

Miksi valita General Executive MBA Porissa?

  • Ohjelma soveltuu kaikille aloille
  • Ainutlaatuinen monialainen alueellinen verkosto
  • Viimeisintä tutkittua tietoa ja parhaat asiantuntijat
  • Ohjelma mahdollistaa keskittymisen oman organisaation ja johtajuuden kehittämiseen

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.

”Kunpa olisin tiennyt kaiken tämän jo aikaisemmin.” Näillä sanoilla General Executive MBA (GEMBA) matkaansa tiivisti Helsinki-Vantaan loungessa tapaamani tuttava, jonka kanssa päädyimme keskustelemaan molemmilla käynnissä olleita opiskeluita noin vuosi sitten.

Kaksi opintovuotta tiivisti ja arkistoi kahden vuosikymmenen aikana keräämäni kokemuksen rakenteellisiksi malleiksi ja jäsennetyksi tiedoksi.
Lue lisää Riikka Hackselius-Fonsénin EMBA-kokemuksesta
Suosittelen koulutusta esimiestehtävissä oleville ja kaikille sellaisille, jotka vastaavat työssään suuremmista kokonaisuuksista, budjetoinnista tai strategisesta suunnittelusta. Koulutuksessa oppii ennakoimaan ja arvioimaan oman toiminnan vaikutusta suhteessa muihin.
Marjut Vähänen: EMBA auttaa uralla ja elämässä eteenpäin
Porin GeMBA-koulutuksessa luodaan vahva pohja tulevaisuuden ennakointimenetelmien hallintaan. Aiempien kurssien opiskelijat ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä, että he ovat voineet soveltaa oppeja omilla työpaikoillaan.
Lue GEMBA-kehittäjän kokemus!

Alumni Pekka Ekberg, toimitusjohtaja, Fiblon Oy

“EMBA-koulutus nopeutti merkittävästi sitä kehitystä jonka johdannaisena yrityksemme eri toiminnot ovat hitsautuneet yhteen ja olemme saavuttaneet yhteiset mutta yksilölliset tavoitteet ja niiden mittarit koko yrityksen henkilökunnalle tukien kunkin henkilön ja toiminnon tavoitteita.”

Pekka Ekberg
Pia Kiuru, General Executive MBA Pori -osallistuja

Alumni Pia Kiuru, aluepäällikkö, Finnvera

“Kaikki ohjelmasta saatu uusi tieto liittyi selkeästi omaan työhön ja syvensi osaamista myös omasta organisaatiosta.”