Hyppää pääsisältöön
Kuntosali

Fysioterapeutin tutkinto-ohjelma, muuntokoulutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiseksi

Astu uudelle tasolle – sosiaali- ja terveysalan opistotutkinnosta AMK-tutkinto.

Voit hakea sosiaali- ja terveysalan muuntokoulutukseen, mikäli olet suorittanut opistoasteen sosiaali- tai terveysalan tutkinnon. Muuntokoulutus toteutetaan moniammatillisesti yhdessä opistotasoisen sosionomi-, sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, kätilö-, fysioterapeutti-, röntgenhoitaja- ja laboratoriohoitajatutkinnon suorittaneiden kanssa.

Voit suorittaa AMK-tutkintoon johtavat opinnot yhden vuoden aikana työsi ohessa. Koulutus sisältää kaikille yhteisiä opintoja 30 opintopistettä. Nämä opinnot koostuvat viestintäosaamisesta, tutkimusosaamisesta ja opinnäytetyöstä. Aikaisemmasta koulutuksesta riippuen tutkintoon voi kuulua ammattiopintoja.

Sosiaali- ja terveysalan asiantuntijan ammatillinen osaaminen perustuu näyttöön perustuvaan toimintaan, oman alasi tieteeseen ja sitä tukeviin muihin tieteenaloihin kuten lääketieteeseen, yhteiskunta- ja käyttäytymistieteisiin.

Opiskelijana osaat alasi ammattilaisena tehdä eettisesti päteviä, näyttöön perustuvia päätöksiä ja toimia ammatillisesti. Osaat vastata eri-ikäisten potilaiden ja perheiden tarpeisiin omalla erityisalallasi sekä kehittää vastuullisesti omaa alaasi sekä toimintasi.