Hyppää pääsisältöön
main-bg-emba-nina

Executive MBA in Public Management

Tampereen yliopisto

Opintojen tavoitekesto

2-5 vuotta

Laajuus

80 opintopistettä

Hinta

Koulutuksen hinta on tavallisimmin 15 400 – 27 400 € + alv 24 %.

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Yhteiskunta

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Yhteisen hyvän johtajille

Executive MBA in Public Management eli Public EMBA on julkisorganisaatioiden johtamisen erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus, joka tukee julkisen sektorin muutos- ja kilpailukykyä sekä yhteistyöverkostojen hyödyntämistä.

Koulutusta kehitetään, seuraava toteutus ei ole vielä tiedossa. Lisätietoja saat koulutuksen vastaavalta.

Julkisessa johtamisessa on kyse yhteisen hyvän edistämisestä monimutkaisessa toimintaympäristössä, jota leimaavat niin globaalit, kansalliset kuin alueellisetkin muutoshaasteet, kasvava palvelutarve ja vähenevät resurssit.

Vuorossaan viides järjestämämme Public EMBA on julkisorganisaatioiden johtamisen erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus, joka tukee julkisen sektorin muutos- ja kilpailukykyä sekä yhteistyöverkostojen hyödyntämistä.

Ohjelma rakentaa valmiuksia jatkuvasti oppivan ja uusiutuvan toiminnan johtamiseen sekä organisaatioiden ja hallintorakenteiden rajapintojen hyödyntämiseen.


Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.

Nina Lehtinen pitää käsissään lapsuuden kuvaansa. Kuvassa teksti johtajaksi kasvetaan.

Minulle EMBA oli sytyke ymmärrykseen siitä, että ihminen pystyy, kun vain haluaa. Minulla alkoi koulutuksesta uudelleen oppimisen aikakausi, ja halusin jatkaa kouluttautumista. Vuonna 2017 valmistuin hallintotieteiden maisteriksi, ja nyt viimeistelen jälleen uusinta graduani kauppatieteistä. EMBA herätti minussa nälän kehittää itseäni ja organisaatiotani.

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?