main-bg-emba-nina
Täydennyskoulutus

Executive MBA in Public Management

Yhteisen hyvän johtajille

Executive MBA in Public Management eli Public EMBA on julkisorganisaatioiden johtamisen erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus, joka tukee julkisen sektorin muutos- ja kilpailukykyä sekä yhteistyöverkostojen hyödyntämistä.

Julkisessa johtamisessa on kyse yhteisen hyvän edistämisestä monimutkaisessa toimintaympäristössä, jota leimaavat niin globaalit, kansalliset kuin alueellisetkin muutoshaasteet, kasvava palvelutarve ja vähenevät resurssit.

Vuorossaan viides järjestämämme Public EMBA on julkisorganisaatioiden johtamisen erityispiirteet huomioiva johtamiskoulutus, joka tukee julkisen sektorin muutos- ja kilpailukykyä sekä yhteistyöverkostojen hyödyntämistä.

Ohjelma rakentaa valmiuksia jatkuvasti oppivan ja uusiutuvan toiminnan johtamiseen sekä organisaatioiden ja hallintorakenteiden rajapintojen hyödyntämiseen.

Koulutus on käynnissä.


Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme ja valinnaisten opintojen tarjontaan.

Minulle EMBA oli sytyke ymmärrykseen siitä, että ihminen pystyy, kun vain haluaa. Minulla alkoi koulutuksesta uudelleen oppimisen aikakausi, ja halusin jatkaa kouluttautumista. Vuonna 2017 valmistuin hallintotieteiden maisteriksi, ja nyt viimeistelen jälleen uusinta graduani kauppatieteistä. EMBA herätti minussa nälän kehittää itseäni ja organisaatiotani.
Nina Lehtinen: Ammattilaisten verkosto tuo uusia näkökulmia