Hyppää pääsisältöön

Digitaalinen esihenkilövalmennus (nonstop-opinto)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

5 opintopistettä

Toteutusaika

kolme kuukautta aloituksesta

Hakuaika

1.1.2023-15.10.2023

Hinta

500 € (sis. alv 24 %), veroton hinta 403,22

Kaupunki

Verkkototeutus

Opetusmenetelmät

Etäopetus

Järjestävä yksikkö

TAMK

Opetustapa

Verkko-opinnot

Digitaalinen esihenkilövalmennus

Vahvista henkilöstöjohtamisen osaamistasi ja valmentaudu esihenkilötehtäviin - Dimes-valmennusohjelmasta saat oivalluksia oman esihenkilötyösi kehittämiseen ja tiimisi valmentamiseen. Koulutus toteutetaan jatkuvasti käynnissä olevina verkko-opintoina. Ilmoittautumisen jälkeen voit tehdä opinnot omassa tahdissasi kolmen kuukauden kuluessa.

Kohderyhmä

Sote-alan eri tasoisissa henkilöstön johtamisen tehtävissä työskentelevät tai niihin aikovat, lähijohtajat, tiiminvetäjät, johtajat.

Tavoite

Esihenkilövalmennuksen tavoitteena on tarjota työkaluja esihenkilötyön käytännön toteuttamiseen ja esihenkilöiden osaamisen vahvistamiseen. Valmiudet itsensä johtamiseen, tiimin johtamiseen ja päivittäisen työn johtamiseen vahvistuvat. Osaamisen päivittäminen, mahdollisuus oman työn reflektioon ja ymmärrys esihenkilöosaamisen laajuudesta avartuu, henkilö oppii tunnistamaan omat oppimis- ja kehittymistarpeensa.

Valmennuskokonaisuudet

•    Itsensä johtaminen
•    Valmentava johtaminen
•    Esihenkilön vastuut  
•    Työntekijän kohtaaminen
•    Ammatillisen kehittymisen tukeminen
•    Työyhteisö ja johtaminen  
•    Työyhteisön hyvinvoinnin mittaaminen
•    Uudistava johtaminen
•    Asiakaslähtöisyyden johtaminen
•    Omavalvonta

Koulutuksen toteutus

Esihenkilövalmennus tarjotaan 5 op laajuisena noin 3kk kestävänä opiskeluna. Koulutus sisältää 40 digitaalista oppisisältöä. Näistä 32 on henkilöstöjohtamisen, itsensä johtamisen, valmentavan johtamisen, työyhteisön johtamisen aiheista. Nämä sopivat kaikille esihenkilötyöstä kiinnostuneille. Oppisisällöistä 8 kohdistuu vanhustyön johtamiseen. (Omavalvonta ja asiakaslähtöisyys). Näitä voi opiskella oman kiinnostuksen mukaan. Valmennuksen sisältöaiheissa voi edetä haluamassa järjestyksessä ja suorittaa yhden tai useamman noin 30 minuutin opiskeluosion kerrallaan. 

Opintoihin voi ilmoittautua 1.1.2023-15.10.2023 välisenä aikana.
Oppimisalusta aktivoituu noin kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta, jonka jälkeen voit aloittaa opinnot. Huom! ei kesä-heinäkuu.
Opinnot voi suorittaa itselle sopivaan tahtiin kolmen kuukauden kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoittautumisen jälkeen saat lisäohjeita ja opastusta verkko-oppimisalustan käyttöön. Päättymispäivämäärä on aina merkitty viestiin ja opinnot on suoritettava ennen tätä päivämäärää loppuun.

Kouluttaja

Sari Himanen, Yliopettaja, hoitopedagogiikka

Käyttäjäkokemuksia (linkki)

 

Sairaanhoitajamies.

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Meiltä löytyy kattavasti jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia sekä sote-alan ammattilaisille että organisaatioille.