Täydennyskoulutus

DigInfra

Toteutusaika

-

Hakuaika

-

Hinta

650.00 € + 24 % alv, yhteensä 806.00 €

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Tekniikka ja luonnontieteet
Tietojenkäsittely ja teknologia

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Toteutusmuoto

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot
Koulutuksessa opit, miten digitaaliset välineet ja menetelmät auttavat liikenneinfran koko elinkaaren hallinnassa ja edistävät yhteistyötä toimijoiden kesken.

Verkostoidut muiden osaajien kanssa, pääset vaihtamaan ajatuksia tulevaisuuden nuorten osaajien kanssa ja poimit mukaasi parhaat opit alan hankkeista, joissa digitalisaatiota on hyödynnetty.

DigInfra 2022 on kolmatta kertaa järjestettävä infra-alan yritysten ja oppilaitosten yhteinen kahden päivän koulutus. Koulutus järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa pidetään samaan aikaan kansainväliset Tiepäivät. Koulutuksen tauoilla voit tutustua Tiepäivien kiinnostavaan ammattilaisnäyttelyyn ja verkostoitua infra-alan muiden ammattilaisten kanssa.

Haku koulutukseen on avoinna 18.1.2022 saakka.

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää väylän elinkaaren kaikki eri vaiheet ja vaiheiden digitalisoinnilla saavutettavat hyödyt sekä pystyä muuttamaan omaa toimintaa niin, että kokonaisprosessi saadaan optimoitua.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu väylähankkeissa toimiville tilaajille, väylänpitoprosessien kehittäjille, suunnittelijoille, rakentajille, ylläpitäjille ja rakennuttajille, joille digitaalisuus on työssä osa arkipäivää.

Aihealueet

  • Väylähankkeen elinkaaren hallinta digitalisaation avulla
  • Digitaalisen tiedon siirtäminen infran koko elinkaarella
  • Tietomallipohjaisen suunnittelun nykytilanne, haasteet ja tulevaisuudennäkymät
  • Mallipohjainen tuotantoprosessi ja digitaalinen luovutusaineisto
  • Digitaalinen hoito ja ylläpito
  • Tilaajan digitalisaatio
  • Viimeisimmät tutkimus - ja kehittämistulokset sekä viimeisimpien pilottien tulokset

Opetusjärjestelyt

Opetus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Lähiopetuspäivät ovat Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Tilaisuuteen on myös mahdollista osallistua etänä striimin välityksellä, mikäli osallistuja näin haluaa. Lähiopetus sisältää luentoja, pienryhmäkeskusteluja ja opitun jakamista. Aihealueita käsitellään case-esimerkkien ja tehtävien avulla ja luennoitsijoina toimivat alan johtavat asiantuntijat.

Lähipäivien jälkeen tehdään harjoitustyö, jossa opittua sovelletaan omaan työhön. Koulutus soveltuu suoritettavaksi työn ohessa.

Lisätietoja

Koulutuksen sisällöstä vastaa ohjausryhmä, johon kuuluvat:

Ota yhteyttä

Sinua saattaisi kiinnostaa myös