Hyppää pääsisältöön

Data ja analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä

Tampereen yliopisto

Laajuus

0-10 opintopistettä

Toteutusaika

3.11.2022-13.1.2023

Hakuaika

12.5.2022-7.10.2022

2750,00 + alv 24 % (yht. 3410.00 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Tekniikka ja luonnontieteet
Tietojenkäsittely ja teknologia

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opintojen taso

Muut opinnot

Tietoa ja taitoa vai mutua? Mikä ohjaa organisaatiossasi päätöksentekoa?

Koulutuksemme tarjoaa sinulle yhdistelmän tutkittua tietoa ja case-esimerkkejä datavetoisesta organisaation kehittämisestä ja liiketoiminnasta.

Datan merkitys organisaation toiminnan kehittämisessä on jo yleisesti tunnistettu asia. Kuitenkin vasta datan onnistunut analysointi ja sen hyödyntäminen toiminnassa tuo kilpailukykyä.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutusohjelman aikana haemme vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Kuinka johtaminen ja organisaation toiminnan kehittäminen muuttuu datavetoisessa toimintaympäristössä?
  • Mitä mahdollisuuksia data-analytiikka tuo organisaatiollesi?
  • Minkälaista potentiaalia datamassat kätkevät sisäänsä?
  • Mitä data-analytiikka tarkoittaa käytännön tekemisessä ja miten se muuttaa toimintatapoja?
  • Kuinka oikeanlainen data oikeassa paikassa voi olla avain organisaation menestymiseen?

Kuuntele myös Osaamisen kehittäjät -podcastin jakso

Millainen on tietojohtamisen tila yrityksissä ja organisaatioissa?

Jaksossa yliopistonlehtori Pasi Hellsten kertoo tietojohtamisen kautta avautuvista uusista näkymistä työhön eli siitä miten mm. data ja analytiikka sekä tiedon visualisointi on erittäin merkityksellistä ja keskeistä nykypäivänä.

Teemme myös räätälöityjä toteutuksia organisaatioille. Kysy lisää koulutuksen yhteyshenkilöltä!

Koulutuksesta saatuja palautteita

"Data ja analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä- koulutuksesta nousi monia mielenkiintoisia asioita esiin, joita pystyin käyttämään ja hyödyntämään osana työpaikallani toteuttamaani tietojohtamisen kehittämistyötä. Näitä olivat muun muassa erilaiset visualisointitavat ja datan analysointitavat."

"Parasta antia olivat menetelmien kirjon hahmottaminen ja niiden kytkeytyminen käytäntöön."

"Koulutus syvensi omaa ymmärrystä asiasta ja varsinkin kerätyn datan visualisoinnin tarjoamat mahdollisuudet avasivat omaa ymmärrystä mahdollisuuksista."

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?