Täydennyskoulutus

Data-analytiikan työkalut: Power BI, Tableau ja Qlik Sense

Onko tavoitteenasi laadukas, analysoitu, visuaalisesti esitetty liiketoimintatieto päätösten tueksi ja kilpailuedun saavuttamiseksi? Koulutuksessa pääset tutustumaan kolmeen johtavaan Business Intelligence -ratkaisuun.

Huippuasiantuntijat tutustuttavat sinut Power BI, Tableuau ja QlikSense -data-analytiikan työkaluihin, joita pääset testaamaan hands-on. Omalle koneellesi asennettavat testilisenssit kuuluvat koulutuksen hintaan. Koulutus sopii kaikille liiketoimintatiedon parissa eri toimialoilla työskenteleville eikä edellytä koodaustaitoja.

Koulutuksen hyödyt

• Data-analytiikan työkalut tarjoillaan sinulle helposti omaksuttavassa muodossa.
  • Pääset tekemään runsaasti itse erilaisten esimerkkien avulla.
  • Saat esimerkkejä visuaalisesti näyttävistä esityksistä päätöksenteon tueksi.
  • Pystyt vertailemaan eri työkaluja ja valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivan.
  • Saat kullanarvoisia vinkkejä ja neuvoja kokeneilta kouluttajilta.
  • Voit hyödyntää uutta osaamistasi välittömästi.