Kemia
Tutkinto-ohjelma

Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Kemia

Biotuotetekniikka on tulevaisuuden ala

Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelmassa yhdistyvät sekä luovuus että tekninen osaaminen.

Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelmasta valmistut kansainvälisesti arvostetusta koulutuksesta, joka vastaa sisällöltään työelämän muuttuneita osaamistarpeita. Saat ammatillisen kokonaisnäkemyksen globaalin kiertotalouden ja kestävän kehityksen näkökulmasta.

Opinnot sopivat sinulle, jos haluat työskennellä kiertotalouden ja uudenlaisten tuotteiden kehittämisen parissa. Osallistut ensimmäisenä vuonna Talenttitehdas-oppimisympäristöön, jossa tiimin jäsenenä toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa työelämän kanssa. Metsäbioalan ja prosessitekniikan ammattiopintojen ohella osaamisesi kehittyy energia-, laatu- ja ympäristöasioiden sekä liiketoiminnan ymmärtämiseen.

Biotuotetekniikan insinöörinä työskentelet tuotannon, suunnittelun ja tuotekehityksen tehtävissä. Myös teollisuuden alihankintayritykset, kone- ja laitetoimittajat sekä raaka-ainetoimittajat tarjoavat mielenkiintoisia ja kansainvälisiä tehtäviä. Voit vaihtoehtoisesti valita englanninkielisen International Bioproduct Engineering -opintosuunnan, jossa opiskelet yhdessä ulkomaalaisten vaihto- ja kaksoistutkinto-opiskelijoiden kanssa.

Lue Mika ja Sami Mansikan opiskelijatarina