Täydennyskoulutus

Basic Body Awareness terapiakoulutus (BBAT) I

Basic Body Awareness (BBAT) I -terapiakoulutus

Fysioterapeutti, tule perehtymään Basic Body Awareness terapiamenetelmään ja opi käytännössä miten ihmisen terveyttä edistävät voimavarat saadaan käyttöön. Kurssi on kurssiparin ensimmäinen osa.

BBAT I on keväällä 2019 alkava sosiaali- ja terveysalan koulutus.

BBAT I -kurssin tavoitteena on, että osallistujat omakohtaisen kokemuksen kautta perehtyvät näyttöön perustuvaan fysioterapeuttiseen lähestymistapaan, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. Kurssilla tutustumme BBAT:n lähtökohtiin ja sovellusmahdollisuuksiin, sekä käytäntöön että teoriaan sen taustalla. Reflektoimme yhdessä kokemuksia sekä kirjoittamalla että keskustelemalla.

Opintojen laajuus

5 op

Toteutusaika

09.06.2019 -14.06.2019

Kampus

TAMK pääkampus

Kaupunki

Ilmoittaudu viimeistään

Hinta

670 € (sis. ALV 24 %)

Järjestävä yksikkö

TAMK EDU

Kuvaus

BBAT I-kurssin tavoitteena on, että osallistujat omakohtaisen kokemuksen kautta perehtyvät näyttöön perustuvaan fysioterapeuttiseen lähestymistapaan, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. Osallistujat tutustuvat BBAT:n lähtökohtiin ja sovellusmahdollisuuksiin, tutustuvat sekä käytäntöön että teoriaan sen taustalla. Osallistujat reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla.

Sisältö

  • perehtyminen Basic Body Awareness terapia–menetelmään
  • BBAT menetelmän teoreettiset perusteet
  • BBAT menetelmän mukaiset liikeharjoitukset
  • omakohtaisten kokemusten reflektointi ryhmässä

Kohderyhmä

Fysioterapeutit.

Ohjelma

9.-14.6.2019

Kurssi alkaa sunnuntaina klo 16.00 ja päättyy perjantaina klo 13.30. Päivät alkavat klo 8.00 ja päättyvät viimeistään klo 19. Taukoja on ruokailujen yhteydessä.

Koulutuspaikkana on TAMK, Kuntokatu 3, Tampere.

Kurssin tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätietoa

Kouluttaja

Kirsti Niskala, Suomen ensimmäinen kansainvälisen koulutuksen saanut BBAT opettaja, BBAT terapeutti, työfysioterapeutti, NLP Trainer

Lisätietoja

suunnittelija Sirpa Nurminen p. 040 829 0360

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.