Avoimen amkin ilmoittautuminen

Avoimiin AMK-opintoihin hakeminen

Näin haet avoimen AMKin opintoihin

Avoimen AMKin opinoissa on käytössä verkkokauppailmoittautuminen, jossa opintomaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle ja maksat opinnon, jos saat paikan. Saat tiedon varasijatilanteesta välittömästi ilmoittautumisen jälkeen saamastasi sähköpostista. Jos jäät varasijalle, seuraa sähköpostiasi päivittäin.

Myös sähköinen e-lomake on vielä käytössä osassa opintojaksoja. Saat tiedon mahdollisesta valinnastasi viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista sähköpostilla. Opintomaksusta saat sähköpostia opintojen alkamisen jälkeen.

Jos et löydä itseäsi kiinnostavia opintoja avoimen AMKin tarjonnasta, tutustu TAMKin tutkintojen opetussuunnitelmiin. Jos löydät niistä sinulle soveltuvia opintojaksoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi, niin voimme keskustella mahdollisuuksistasi osallistua opintojaksolle.

Jos tulet tekemään TAMKissa kesken jäänyttä tutkintoasi valmiiksi, ilmoittaudu tällä lomakkeella sen jälkeen, kun olet suunnitellut opintosi opinto-ohjaajan kanssa.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on sitova.

Tutustu perumisehtoihin tästä

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää avoimen opinnoista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi