Avoimen amkin ilmoittautuminen

Avoimiin AMK-opintoihin hakeminen

Näin haet avoimen AMKin opintoihin

Avoimen AMKin opinoissa ollaan ottamassa käyttöön verkkokauppailmoittautuminen, jossa opintomaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli opintojaksolla on tilaa ja valintaperusteena on ilmoittautumisjärjestys. Jos et pääse maksamaan valitsemaasi koulutusta verkkokaupassa, tämä tarkoittaa sitä, että ryhmässä ei ole tilaa. Saat tiedon jonotustilanteestasi välittömästi ilmoittautumisen jälkeen saamastasi sähköpostista.

Myös sähköinen e-lomake on vielä käytössä osassa opintojaksoja, esimerkiksi niissä opinnoissa, joissa valintamenettely on jokin muu kun ilmoittautumisjärjestykseen perustuva. Saat tiedon mahdollisesta valinnastasi viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista sähköpostilla. Opintomaksusta saat sähköpostia opintojen alkamisen jälkeen.

Polkuopintoihin ilmoittaudutaan kunkin polkuopintojakson kuvauksesta löytyvällä lomakkeella.

Jos et löydä itseäsi kiinnostavia opintoja avoimen AMKin tarjonnasta, tutustu TAMKin tutkintojen opetussuunnitelmiin. Jos löydät niistä sinulle soveltuvia opintojaksoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tamk.fi, niin voimme keskustella mahdollisuuksistasi osallistua opintojaksolle.

Jos tulet tekemään TAMKissa kesken jäänyttä tutkintoasi valmiiksi, ilmoittaudu tällä lomakkeella sen jälkeen, kun olet suunnitellut opintosi opinto-ohjaajan kanssa.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen opintoihin on pääosin sitova.

Tutustu perumisehtoihin tästä

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää avoimen opinnoista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen avoinamk [at] tamk.fi (.)