Näyttöreitti valintaväylänä tutkinto-opiskelijaksi

Tampereen yliopistoon voi keväällä 2022 hakea opiskelemaan myös näyttöreitin kautta. Näyttöreitti voi toimia joko valintakokeen korvaajana tai ylimääräisenä valintaväylänä hakukohteesta riippuen. Näyttöreittivalinta on käytössä kevään toisessa yhteishaussa viidessä hakukohteessa. Tällä sivulla voit tutustua hakukohteisiin ja näyttöreitteinä toimiviin opintojaksoihin.

Näyttöreitin kautta hakemisen edellytyksenä on, että hakija suorittaa näyttöreitiksi määritellyn opintojakson tietyin kriteerein. Tarkemmat tiedot suorituskriteereistä, valintaperusteista ja aikatauluista löydät kunkin hakukohteen hakukelpoisuusvaatimuksista ja valintaperusteista. Näyttöreitin kautta voi hakea vain kevään toisessa yhteishaussa.

Näyttöreittivalinta on käytössä seuraavissa hakukohteissa:

Näyttöreiteillä edellytettävien opintojen ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat kuvaukset löydät opintojaksokohtaisista tiedoista.

Näyttöreittinä toimivat opintojaksot:

Näyttöreitin kautta hakevan muistilista

  1. Tarkasta yllä olevista linkeistä itseäsi kiinnostavan näyttöreitin valintaperusteet, aikataulu ja tarkemmat ohjeet.
  2. Hae ilmainen opinto-oikeus avoimen yliopiston hakupalvelussa ilmoittautumalla hakukohteesi näyttöreittinä toimivalle kurssille (seuraa sähköpostilla saamiasi ohjeita tuni-tunnusten hakemiseen)
  3. Ilmoittaudu opiskelijaksi SISU-järjestelmässä
  4. Kirjaudu kurssille (tarkista onko ennakkotehtäviä).
  5. Suorita kurssi kurssialueen ohjeiden mukaisesti.
  6. Muista hakea kevään toisessa yhteishaussa kyseiseen hakukohteeseen!

Huomaathan, että opinto-oikeuden hakemisen, kurssille kirjautumisen ja kurssin alkamisen aikataulut voivat vaihdella hakukohteesta riippuen. Tarkasta hakukohteesi aikataulut ajoissa ja tutustu valintaperusteisiin hakukohteen verkkosivun "Näin haet" -välilehdeltä.

Kysyttävää näyttöreittiopinnoista ja näyttöreittikurssille hakeutumisesta? Voit ottaa meihin yhteyttä joko laittamalla sähköpostia osoitteeseen avoin.tau [at] tuni.fi tai soittamalla numeroon 0294 520 200.

Kysyttävää tutkinto-opiskelijaksi hakemisesta tai valintaperusteista? Voit ottaa meihin yhteyttä joko laittamalla sähköpostia osoitteeseen hakijapalvelut.tau [at] tuni.fi tai soittamalla numeroon 0294 520 400 (ma-pe klo 12-14)