TAOK-teksti liitutaululla / TAOK-text written on a wall
Ammatillinen opettajankoulutus

Ammatillinen opettajankoulutus

Opetusalan ammattilaiseksi

Oletko oman alasi ammattilainen ja kiinnostunut työskentelystä ihmisten kanssa? Haluatko olla vaikuttamassa tulevaisuuden koulutukseen ja työelämään? Ammatillisena opettajana ohjaat sekä nuorten että aikuisten kasvamista alasi ammattilaisiksi.

Ammatillinen opettajankoulutus sopii jo opetustehtävissä työskenteleville tai uutta uraa suunnitteleville. Koulutus on suunnattu erityisesti ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opettajille. Koulutus antaa opettajan pedagogisen kelpoisuuden myös muiden oppilaitosten opettajien tehtäviin. Voit koulutus- ja työkokemustaustasi mukaan opettaa ammatillisia tai yhteisiä opintoja eri oppilaitoksissa. Lisäksi koulutus antaa valmiudet toimia esimerkiksi koulutusviennin parissa, erilaisissa ohjaustehtävissä, henkilöstön kehittäjänä tai koulutusyrittäjänä.

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen oppimissuunnitelman mukaan.

Opettajankoulutuksemme toteutetaan pääosin verkossa. Opiskelu on monimuotoista ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Harjoitteluun, ohjaukseen ja opetukseen osallistuminen edellyttää myös läsnäoloa arkipäivisin.

Lähiohjausta on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Tampere, Pori, Seinäjoki, Lappeenranta ja Savonlinna. Verkkototeutuksessa ohjaus tapahtuu kokonaan verkossa. 
Opettajankoulutuksessa on tarjolla myös Tekniikan ja luonnontieteiden opetuksen suuntautumisvaihtoehto sekä englanninkielinen toteutus (erillisvalinta).

Hakuasioissa ota yhteyttä sähköpostitse taok.tamk [at] tuni.fi tai puhelimitse numeroon 0294 520 450.

To 9.12.2021 on TUNI-yhteisön virtuaalinen Jatkoon!-päivä. Olemme tavattavissa keskusteluhuoneessa klo 10-10.45. 
Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme tammikuussa kaksi hakuinfoa:
to 13.1.2022 klo 17-18
ti 18.1.2022 klo 17-18
Tule mukaan!

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 623 4798 2101 Passcode: 683149

 

Kaavio opinnoista.