Järjestä tilaisuus kampuksella

Varaa tila kokoukselle tai tapahtumalle

Yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampuksilta löytyy monipuolisia tiloja myös kokouksille ja tapahtumille.

Järjestä vaikkapa:

• palaveri
  • verkostoitumistilaisuus
  • rekrytointitapahtuma
  • hackaton
  • konsertti tai festivaali
  • festivaali
  • kongressi

Tiedustele ja varaa tiloja

Tampereen ammattikorkeakoulun tilat:
Tutustu kokous- ja seminaaritiloihin TAMKin pääkampuksella: www.tamk.fi/tilavuokraus-ja-ravintolapalvelut
Yhteystiedot: tilavaraus.tamk@tuni.fi
Juhlatilojen varaamisesta löydät tietoa alempaa tältä sivulta kohdasta Kokous- ja edustustarjoilut tilaisuuksiisi TAMK pääkampuksella.

Tilat Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella:
Sari Vienola, puh. 040 198 1212, tilavaraus.hervanta@tuni.fi

Tilat Tampereen yliopiston Keskustakampuksella ja Kaupin kampuksen Arvo-rakennuksessa:
Katso yksityiskohtaiset varaustiedot täältä: http://www.tay-palvelut.fi/Tilojen_vuokraus.html

Yhteystiedot: tilojenvuokraukset.tau@tuni.fi tai puhelimitse 050 318 6685

Kokous- ja edustustarjoilut tilaisuuksiisi

TAMK pääkampuksella

Tarjoiluvarauksissa ota yhteyttä Campusravitaan.

Järjestä juhla Campusravita Oy:n ravintolatiloissa

Campusravita Oy:n ravintolatilat ovat käytettävissä erilaisten juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Salimme tarjoavat puitteet jopa 700 hengen tilaisuudelle. Tiloissamme on myös anniskeluoikeudet.

Ravintolatilamme ovat jaettavissa myös pienenpiin kokonaisuuksiin; 120 ja 550 hengen saleihin sekä 30 hengen kabinettitilaan.

Campusravitan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua järjestämään tarjoilut aina cocktail- ja henkilöstötilaisuuksista pikkujouluihin. Kauttamme on mahdollisuus hankkia myös erilaiset ohjelma- ja tapahtumapalvelut.

Kampuksella järjestettävien juhlatilaisuuksien lisäksi meiltä on mahdollisuus ostaa tarjottavat muualla pidettäviin tilaisuuksiin ja juhliin.

Ota yhteyttä:
Yhteystiedot löydät Campusravitan nettisivuilta.

Hervannan kampuksella

Hervannan kampus tarjoaa erikokoisia ja erilaisiin tarpeisiin muuntuvia tiloja kokousten ja isompienkin tapahtumien järjestämiseen. Tarjoilut tilaisuuksiisi saat kätevästi kampuksen ravintoloista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Fazer Food Services, Reaktori
Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, 2. kerros

Reaktori toimittaa tarjoilut Hervannan kampuksen Kampusareenaan, Päärakennukseen ja Rakennustaloon.

www.amica.fi/reaktori
reaktori@fazer.com

TacoHouse
Kampusareena, Korkeakoulunkatu 7, 1. kerros

tacohouse@tacohouse.com

Sodexo Oy, Hertsi-ravintola ja Bitti-kahvila
Tietotalo, Korkeakoulunkatu 1

Hertsi toimittaa tarjoilut Hervannan kampuksen Tietotaloon ja Sähkötaloon.

www.sodexo.fi/tty-tietotalo
tty_tietotalo.FMS.FI@sodexo.com

Juvenes, Newton-ravintola ja Cafe Konehuone
Konetalo, Korkeakoulunkatu 6

Newton toimittaa tarjoilut Hervannan kampuksen Konetaloon ja Festiaan.

newton@juvenes.fi

Keskustakampuksella ja Kaupin kampuksen Arvo-rakennuksessa

Tarjoilutilaus on aina asiakkaan ja ravintoloitsijan välinen ja ravintoloitsija laskuttaa tarjoilut asiakkaalta. Tilaisuuden järjestäjän tulee huolehtia, että tarjoilujen nauttiminen tapahtuu sovitussa tilassa. Yliopiston opetustiloissa tarjoilut ja niiden nauttiminen on kielletty.

Mikäli varatussa tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, alkoholijuomien myynti on kielletty. Asiakkaan on itse toimitettava tarjottavat alkoholijuomat. Alkoholitarjoilusta on etukäteen tehtävä alkoholilain 59 §:n mukainen ilmoitus (lisätietoja poliisi.fi).

Juvenes Ravintolat/Arvon ravintola puh. 020 760 0372

Juvenes Ravintolat/Päätalon ravintola puh. 020 760 0370