Neljä siniseen pelipaitaan pukeutunutta pitchaajaa esiintymislavalla.
Palvelu

TechBites - tekniikan herkkupaloja yrityksille

Kuvaus

Tampereen yliopiston TechBites-tapahtumat nostavat esiin makupaloja tekniikan alan tutkimuksesta ja teknologian sovellusalueista. Se tukee yritys- ja tutkimusmaailman vuoropuhelua ja edistää yhteistyön käynnistämistä. Tapahtuman kesto on noin 2 h 45 min.

Tapahtuman alussa nautitaan tarjoilusta ja verkostoidutaan vapaamuotoisesti, sitten siirrytään varsinaiseen ohjelmaan, joka koostuu kolmesta erästä.

Ensimmäinen erä pitää sisällään kolme keynote-puheenvuoroa. Keynote-puheenvuorot luotaavat yrityksiä ja tutkijoita kiinnostavia näkökulmia teknologiasta, sen sovellusalueista ja tulevaisuuden ilmiöistä. Puhujat ovat tutkijoita ja yhteistyöyritysten edustajia.

Toinen erä on nimeltään Pitch and Catch. Tutkijat pitchaavat yrityksille omaa ajankohtaista tutkimuskulmaansa tai hankettaan. Tavoitteena voi olla esimerkiksi yhteistyökumppaneiden tai uusien näkökulmien löytäminen omaan tutkimusalueeseen.

Kolmas erä, Science Playground, on syventävän keskustelun pelikenttä. Tutkija siirtyy pelipaitansa numeron osoittamalle ständilleen, jonne hakeutuvat myös hänen esityksestään innostuneet kuulijat.

TechBites sisältää tiukkaa asiaa ja sopivasti showta. Tunnelma on asiallinen mutta rento.

TechBites-tapahtumakonseptin kehittivät Tampereen (teknillisessä) yliopistossa vuonna 2017 Marja Hyypiä, Marjut Kemiläinen, Leena Köppä ja Heini Wallander.

Kenelle

Yrityksille, julkisille toimijoille, jotka

  • tahtovat saada tietoa tutkimuksesta, teknologioista ja niiden sovellusalueista ja -mahdollisuuksista
  • etsivät ratkaisuja, yhteistyö tai tutkimuskumppaneita
  • haluavat verkostoitua tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa ja löytää yhteisiä intressejä

Miten toimitaan

TechBites järjestetään kolme kertaa vuodessa. Katso teemat ja ajankohdat tapahtuman nettisivulta http://techbites.fi. Merkitse allaakkaan kiinnostavien tapahtumien päivämäärät ja pysy kuulolla.

Katso menneiden TechBites-tapahtumien keynotehaastattelut ja pitchaajien esitykset TechBitesin soittolistalta You Tubesta. Vinkkaa tulevista tapahtumista myös kollegallesi ja yhteistyökumppaneillesi!

Ota yhteyttä

Nähdään TechBitesissa!

Yhteyshenkilöt