Mustapaitainen mies on pukeutunut mustiin sukellusmaskia muistuttaviin virtuaalilaseihin.
Palvelu

TAUCHI - parempaa ihmisen ja teknologian vuorovaikutusta

Kuvaus

Tampereen yliopistossa toimiva Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen tutkimuskeskus TAUCHI tekee yritysten ja yhteisöjen kanssa monipuolista perus- ja soveltavaa tutkimusta.

Käytettävyyslaboratoriomme tarjoaa suunnittelu- ja arviointipalveluja, joiden avulla tietoteknisten tuotteiden ja järjestelmien käytettävyyttä voidaan parantaa. Tarjoamme lisäksi koulutuspalveluja, joilla pyrimme lisäämään käytettävyystietoutta ja -osaamista yrityksissä ja yhteiskunnan eri alueilla.

Kenelle

Yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat kiinnostuneet

  • monipuolisen perus- ja soveltavan tutkimuksen hyödyntämisestä
  • teknologian soveltamisesta ja implementoinnista monenlaisiin tarpeisiin, kuten erityisryhmille, oppimiseen, työkoneisiin, automotiveen, palveluihin ja moniin muihin tarpeisiin
  • kehittämään jopa täysin uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka myös saadaan toimimaan tosimaailmassa ja oikeissa käyttötilanteissa
  • käytettävyystutkimuksesta, -suunnittelusta ja -palveluista

Miten toimitaan

Parannamme ihmisen ja teknologian vuorovaikutusta kaikin inhimilliseen vuorovaikutukseen perustuvin keinoin ja haemme mahdollisuuksia ja haasteita sille kaikilta mahdollisilta sovellusalueilta. Voimme keksiä, tutkia ja kehittää sovelluksia ja ratkaisuja joiden avulla teknologian käyttö tai hyödyntäminen on helpompaa, mukavampaa, varmempaa ja tehokkaampaa. Teemme ensimmäisiä prototyyppejä kohtuullisen nopeasti ja parannamme niitä laboratoriossa ja kentällä oikeiden käyttäjäryhmien kanssa.

Yhteyshenkilöt