Catering studion tasting-tilaisuudet
Palvelu

Tasting-tilaisuudet Catering Studiolla

Kuvaus

TAMKin Catering Studio järjestää syksyllä 2019 useita viini- ja olut-tastingeja. Kaikkien tasting-tilaisuuksien hinta on 20 € / henkilö. Ne järjestetään Catering Studion tiloissa osoitteessa Kuntokatu 3. Kouluttajina toimivat palveluliiketoiminnan restonomiopiskelijat.

Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Catering Studio vastaavaan Pilvi Torviseen, joko sähköpostitse pilvi.torvinen@tuni.fi tai  puhelimitse puh. 040 660 3226.

 

Pienpanimo-oluiden tasting

Aika: tiistai 08.10.2019 klo 16–18

Sisältö: Tutustumme kuuteen erilaiseen artesaaniolueeseen pienten makupalojen kera.

Hinta: 20 € / henkilö

Kouluttajat: Palveluliiketoiminnan restonomiopiskelijat Sari Pekkarinen, Vera Virtanen ja Roope Vuorinen

Paikka: TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Catering Studio vastaava Pilvi Torvinen, pilvi.torvinen@tuni.fi, puh. 040 660 3226

 

Riesling-tasting

Aika: torstai 22.10.2019 klo 16–18

Sisältö: Perehdymme monimuotoisiin, Riesling-rypäleistä valmistettuihin viineihin aina kuivasta puolimakeaan. Viinien ohessa on tarjolla pieniä suupaloja.

Hinta: 20 € / henkilö

Kouluttajat: Palveluliiketoiminnan restonomiopiskelijat Julia Niemi ja Maria Poso

Paikka: TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Catering Studio vastaava Pilvi Torvinen, pilvi.torvinen@tuni.fi, puh. 040 660 3226

 

Vehnäolut-tasting (täynnä!)

Aika: torstai 24.10.2019 klo 16–18

Sisältö: Tutustumme kuuteen erilaiseen vehnäolueeseen pienten makupalojen kera.

Hinta: 20 € / henkilö

Kouluttajat: Palveluliiketoiminnan restonomiopiskelijat Arttu Reunanen ja Artturi Simukka

Paikka: TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3

 

Viini ja suklaa -tasting

Aika: tiistai 19.11.2019 klo 16–18

Sisältö: Maistamme, miten eri viinityylit ja suklaa sopivat yhteen. Viineistä tutustumme niin cavaan, valkoviiniin, punaviiniin, jälkiruokaviiniin kuin port-viiniinkin.

Hinta: 20 € / henkilö

Kouluttajat: Palveluliiketoiminnan restonomiopiskelijat Arttu Reunanen ja Artturi Simukka

Paikka: TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Catering Studio vastaava Pilvi Torvinen, pilvi.torvinen@tuni.fi, puh. 040 660 3226