Hyppää pääsisältöön
Kehittämispalvelut

Ketterät palvelut pk-yrityksille

Kaipaako yrityksesi tai yhteisösi monialaisia ratkaisuvaihtoehtoja tiettyyn haasteeseen, pulmaan tai tarkasti rajattuun ongelmaan? Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoavat useita matalan kynnyksen palveuita, joita voit helposti hyödyntää liiketoiminnan tai tuotteiden kehittämisessä.

Hyödynnä asiantuntijoidemme ja opiskelijoidemme osaaminen yrityksesi kehittämisessä

Merkittävä joukko suomalaisista pk-yrityksistä tekee yhteistyötä korkeakoulujen kanssa. Yhteistyömuotoja on monia, ja niitä tarjotaan niin tutkimuksen, tuotekehityksen kuin osaamisen kehittämisen tueksi. Esimerkkejä yhteistyömuodoista ovat muun muassa koulutus- ja rekrytointiyhteistyö, opinnäytetyöt sekä innovaatioihin liittyvä kehittäminen.

Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto tarjoavat yrityksellesi monia maksuttomia tai edullisia palveluita, joiden avulla saat asiantuntijamme ja opiskelijoidemme ideat ja näkemykset yrityksesi käyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Löydämme yhdessä tarpeisiisi soveltuvan etenemisväylän.

Sähköposti: yrityspalvelut [at] tuni.fi, puhelin. 029 452 4500

Opiskelijat ja yritykset tekevät yhteistyötä

Opiskelija yhteistyökumppanina - ratkaisuja selkeästi rajattuihin ongelmiin

Yhteistyö opiskelijoiden kanssa avaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää tuoretta näkemystä ja ratkaista ajankohtaisia ongelmia. Opiskelijayhteistyö on mainio tapa löytää ja testata uudet parhaat osaajat ennen mahdollista rekrytointia.

Kuvakollaasi kansikuvana

Tutustu myös muihin yhteistyömuotoihin

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia mahdollisuuksia kehittämis- ja tutkimus- ja innovaatioyhteistyöhön.