Hyppää pääsisältöön

TAMKin yrityskumppanit

Tampereen ammattikorkeakoulun kumppanina yritykset ja yhteisöt pääsevät tekemään monitahoista yhteistyötä TAMKin asiantuntijoiden kanssa, hyödyntämään TAMKin yrityspalveluja ja kehittämään sekä kilpailukykyään että tekijöidensä osaamista systemaattisesti. Kumppaneihimme kuuluu toimialojensa tunnetuimpia nimiä ja innovatiivisia tekijöitä.

Osaamiskumppanit

Agco Power

AGCO Power on osa AGCO-konsernia, joka on yksi maailman suurimpia maatalouskoneiden kehittäjiä ja valmistajia. Tuotemerkkejä ovat mm. Fendt, Valtra ja Massey Ferguson.  Nokian Linnavuoressa sijaitseva AGCO Power kehittää ja valmistaa moottoreita vaativaan työkonekäyttöön. Tämän lisäksi yhtiö valmistaa myös generaattoreita sekä vaihteiston ja voimansiirron komponentteja.

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?
TAMK on mukana tunnistamassa Agco Powerin koulutus- ja osaamistarpeita. Lisäksi AGCO Power hyödyntää erityisesti TAMKin moderneja tutkimus- ja kehitystiloja ja pedagogista osaamista. Lue lisää ja tutustu kumppanuuteen AGCO Powerin asiakastarinasta: Agco Powerin ja Tampereen ammattikorkeakoulun kumppanuussopimus avaa uusia ulottuvuuksia yhteistyölle

Yhteistyökumppanit

Arkta

Rakennuskonserni Arktan muodostavat asuntorakentajat Arkta Rakennus Oy, Arkta Reponen Oy ja Arkta Turku Oy, julkitilarakentajat Arkta Rakennuskultti Oy ja Arkta Kultti Oy, sekä betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy. Yhdessä voimme rakentaa laadukkaita ja ajattomia koteja, toimitiloja, kouluja ja muita julkisia kohtaamispaikkoja sekä tuottaa betonielementtejä, joista olemme ylpeitä.

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?
Tarjoamme rakennusalan opiskelijoille ja vastavalmistuneille monipuolisia harjoittelu- ja kesätyöpaikkamahdollisuuksia kehittyä alan huippuammattilaiseksi.

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme ja toteutamme infraa, joka parantaa ihmisten elämänlaatua.

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?
Yhteistyö ja pitkäjänteinen kumppanuus Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa mahdollistaa meille jatkossakin monimuotoisen yhteistyön alan opiskelijoiden kanssa sekä Destian tunnettuuden vahvistamisen opintojen alkuvaiheista lähtien. Yhteistyömme on monipuolista niin mm. koulutus- ja opetus-, tutkimus- ja kehitys, harjoittelu- ja opinnäytetyötoiminnan kuin eri digitaalisten kanavien ja oppilaitosvierailujenkin osalta.

ICT Elmo Oy

ICT Elmo Oy, tuttavallisesti Elmo, on noin sadan hengen, nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa.

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?
Meidät erottaa muista alan toimijoista etenkin asenne. Toimintaamme ohjaavat arvomme yhteisöllisyys, itseohjautuvuus, innostus ja luottamus. Tämä ala ei pysähdy, kuten emme mekään – kasvaminen ja kehittyminen ovat tärkeitä asioita arjen lomassa.

Elmo - Tamk kumppani

Istekki

Toimiva yhteiskunta rakentuu sujuvista palveluista. Olemme suomalainen tieto-, viestintä- ja terveysteknologiayhtiö (ICMT), joka suunnittelee ja toteuttaa digitaalisia järjestelmiä ja palveluita sekä ylläpitää ja sovittaa yhteen erilaisia IT-ratkaisuja.

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?

Korkeakoulut ovat tärkeitä kumppaneita Istekille tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Kumppanuus mahdollistaa yhteistyön tiivistämisen opinnäytteiden, harjoittelujen ja kehityshankkeiden saralla. Digitalisaation edistämisessä uusi tieto ja osaaminen on avainasemassa.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Etujärjestömme ovet ovat auki kaikille niille, joita yhdistää palo myyntiin ja markkinointiin. MMA:n jäsenenä voit hioa ammattitaitoasi koulutuksissamme, saada apua lakipalveluistamme, kysäistä palkkaneuvontaa tai apua työsopparisi kanssa. Jos olet työsuhteessa, turvaa uraasi samalla työttömyyskassamme jäsenyydellä

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?
Meillä ja TAMKilla on yhtenäiset tavoitteet myynnin arvostuksen nostamiseksi ja koulutuksen kehittämiseksi. Teemme monipuolista yhteistyötä myynnin ammattilaisten ja tulevaisuuden ammattilaisten kouluttamisessa ja tukemisessa työelämässä.

Runtech Systems

Runtech Systems on sellu- ja paperiteollisuudelle räätälöityjen järjestelmien maailmanlaajuinen toimittaja. Runtechin ratkaisuja ovat energiatehokkaat tyhjiöjärjestelmät ja lämmöntalteenotto, ajettavuuden optimointi, vedenpoisto- ja kaavarointiratkaisut sekä köydetön päänvienti. Ratkaisumme johtavat merkittäviin käyttökustannussäästöihin, koneen ajettavuuden ja tuotteiden laadun paranemiseen. Olemme kasvava, aktiivisesti uusia ammattilaisia etsivä yritys, jonka palveluksessa työskentelee reilu 100 henkeä Suomessa ja maailmalla.

Sini Pro

Kotimainen Sini Pro tarjoaa vaativaan ammattikäyttöön soveltuvat siivoustuotteet. Valmistamme 80 prosenttia tuotteistamme hiilineutraalisti omilla tehtaillamme Suomessa ja huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristön ja vastuullisuuden. Sinituote valmistaa SINI PRO-tuotteiden lisäksi kaikille tuttuja SINI-siivousvälineitä ja KUNGS-autotuotteita.

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?
Teemme jatkuvaa yhteistyötä puhtausalan asiantuntijoiden kanssa, joihin TAMK vahvalla osaamisellaan lukeutuu. Suomalainen puhtauskoulutus on korkeatasoista ja haluamme omalta osaltamme olla mukana alan koulutuksen rajapinnassa. Meiltä voi löytyä harjoittelu- tai työpaikka opiskelijalle ja kumppanuudessa meitä motivoi myös opiskelijoiden näkemykset alan tarpeista ja tulevaisuuden näkymistä.

Sini - Tamk kumppani

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja työterveyden johtava toimija Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sekä hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.

Miksi lähditte TAMKin kumppaniksi?
Aloitimme kumppanuuden TAMK:n kanssa kesällä 2022 kun aloimme Terveystalossa tehdä oppilaitosyhteistyötä systemaattisemmin. On ollut mahtavaa saada reipas startti yhteistyölle ja päästä mukaan TAMK:n tapahtumiin ja kohdata opiskelijoita. Odotamme yhteistyön myötä, että saamme muun muassa tiivistää harjoitteluyhteistyötämme TAMK:n kanssa ja löydämme opiskelijoista motivoituneita, tulevaisuuden ammattilaisia Terveystaloon.

Terveystalo

Tutustu palveluihimme tai tule kumppaniksemme ja liity verkostoon!

TAMK tarjoaa monipuolisia palveluja yrityksille ja yhteisöille. Osta palvelujamme erikseen tai tule kumppaniksemme ja nauti pitkäjänteisen yhteistyön hedelmistä ja räätälöidystä kehittämiskokemuksesta. Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja katsotaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopivin kokonaisuus.