Tampereen kaupunki yövalaistuksessa.

Palvelumme alumnille

Tampere Alumni - kaukana tai lähellä, olet osa meitä. Kun tiedonjano, tiedonjako ja ikuinen oppiminen ovat luontevasti läsnä, voimme rakentaa monialaisesta yhteisöstämme entistä rohkeamman suunnannäyttäjän.

Kuka on Tampere Alumni?

Oletko opiskellut tai työskennellyt Tampereen yliopistossa, Tampereen teknillisessä yliopistossa, Tampereen ammattikorkeakoulussa tai näiden edeltäjissä? Jos olet, kuulut yli 100 000 alumnimme joukkoon ja korkeakouluyhteisöömme. Tule mukaan rakentamaan uutta kiehtovaa Tampere Alumni -verkostoa. Alumnina saat lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi sekä ajankohtaista tietoa ja kontakteja eri aloilta. Samalla säilytät yhteyden opiskelukavereihin ja tamperelaiseen korkeakouluyhteisöön.

Alumniopinnot

Tutustu alumniopintoihimme ja muihin koulutusten mahdollisuuksiin korkeakouluyhteisössämme.

Tutustu alumniopintoihin

Palvelut

Tampere Alumnina voit osallistua tapahtumiin ja koulutuksiin sekä tavata muita korkeakouluyhteisön jäseniä tai järjestää oman alumnitapaamisen. 

Tutustu palveluihin

Alumniverkostot

Pidä yhteyttä tamperelaiseen korkeakouluyhteisöösi ja opiskelu- tai työkavereihisi. Löydä oman alasi alumniryhmä tai perusta oma. Autamme verkostojen luomisessa.  

Tutustu verkostoihin

Verkkokauppa

Tampereen korkeakouluyhteisön virallisten tuotteiden verkkokauppa on nyt avattu. Tutustu täydentyvään valikoimaan tuotteita, jotka sopivat sekä lahjaksi että itselle.

Ostoksille!

Unit-lehti

Tutkitun tiedon puolesta.

Tampereen korkeakouluyhteisön lehti.

Lue

Kannata meitä!

Liity Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kannatusjoukkueeseen ja tue työtämme tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan suurimpien kysymysten ratkaisemisessa.

Lahjoita

Ota yhteyttä!

Olethan yhteydessä Tampere Alumni -tiimiin, kun sinulla on kysyttävää. Tai onko sinulla jokin hauska idea, jonka voisimme toteuttaa?

Lähetä meille sähköpostia

Tapahtumat

Ajankohtaista Tampere Alumnissa