Hyppää pääsisältöön

Varhaiskasvatuksen ja alakoulun oppilasryhmien vierailut yliopistolle

Luokat ja ryhmät ovat tervetulleita vierailuille Tampereen yliopistoon. Tällä sivulla voit tutustua varhaiskasvatuksen ja alakoulun ryhmille sopiviin vierailukohteisiin.

Jätä vierailupyyntö viimeistään kolmea viikkoa ennen toivomaanne vierailuajankohtaa. Pyrimme vastaamaan toiveisiinne, mutta yliopistomme oma opiskeluarki voi joskus rajoittaa mahdollisuuksiamme tarjota palvelua.

Useimmat vierailukohteet soveltuvat maksimissaan 25 henkilön ryhmälle. Suurempien ryhmien osalta kannattaa kartoittaa mahdollisuutta useamman aktiviteetin yhdistämiseen: puolet ryhmästä voi osallistua esimerkiksi tiedeluokassa järjestettävään työpajaan ja toinen puoli oppimisympäristövierailuun, jonka jälkeen ryhmiä vaihdetaan.

Tee vierailupyyntö lomakkeella

Vierailukohteet

RoboLab Tampere

Robotiikan opetuksessa ja tutkimuksessa käytetään monenlaisia laitteistoja. Tervetuloa tutustumaan RoboLab Tampereen tiloihin ja toimintaan!

Lue lisää RoboLabista (sivu englanniksi)

Ryhmäkoko: enintään 20 henkilöä
Kesto: sovitaan vierailukohtaisesti

Robostudio – Sosiaalisen robotiikan yhteisoppimisen tila

Robostudiovierailun aikana pääsee tutustumaan erilaisiin sosiaalisiin robotteihin ja kokeilemaan vuorovaikutusta niiden kanssa. Vierailuun sisältyy lyhyt esittely Robostudion toiminnasta.

Lue lisää Robostudiosta (sivu englanniksi)

Ryhmäkoko: enintään 20 henkilöä
Kesto: sovitaan vierailukohtaisesti

Kemian oppilaslaboratorio ja tutkimuslaboratoriot

Kemian oppilaslaboratorion ja tutkimuslaboratorioiden vierailut on suunnattu pääasiallisesti vanhemmille oppijoille, mutta vierailun sisältöjä voidaan räätälöidä toiveiden mukaan.

Ryhmäkoko: enintään 24 henkilöä
Kesto: sovitaan vierailukohtaisesti

Vierailukohteiden lisäksi tarjoamme ohjattuja tiedetyöpajoja. Työpajat pidetään joko tiedeluokassamme Hervannan kampuksella tai etänä verkon välityksellä. Pääset alta tutustumaan työpajojen sisältöihin.