Hyppää pääsisältöön
Opiskelijat

Opiskelijayhteistyö ja urapalvelut - löydä osaaja

Tampereen korkeakouluyhteisö kouluttaa monipuolisia osaajia työelämän tarpeisiin. Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa on yhteensä 30 000 opiskelijaa. Jo opiskeluaikanaan he ovat hyviä yhteistyökumppaneita rajatuissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa, esimerkiksi opinnäyte-, harjoitus-, tai projektitöiden tekijöinä. Moneen tutkintoon sisältyy myös harjoittelu- tai siihen rinnastettava työelämäjakso.
Ryhmätyö

Mielessä rekrytointi?

Haluatko rekrytoida uusia osaajia? Tavoitat korkeakouluyhteisömme opiskelijat helposti.

Opiskelijat kirjastossa

Teetä opinnäyte-, harjoitus- tai projektityö

Etsitkö lisäresursseja tai tekijää pienelle projektille? Opiskelijat voivat tehdä tutkintoonsa soveltuvia opinnäyte- tai harjoitustöitä sekä pieniä projekteja yritysten ja yhteisöjen toimeksiannosta. Ne voivat olla erilaisia käytännön työelämän selvitys-, suunnittelu-, valmistus- ja kehittämistehtäviä.

Opiskelijat ja yritykset tekevät yhteistyötä

Yhteiskehitä ja verkostoidu opiskelijoiden kanssa

Yhteistyö opiskelijoiden kanssa avaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää tuoretta näkemystä ja ratkaista ajankohtaisia ongelmia. Opiskelijayhteistyö on mainio tapa löytää ja testata uudet parhaat osaajat ennen mahdollista rekrytointia.

Opetustilanne

Näy kampuksilla

Tapaa eri alojen opiskelijoita kampuksilla ja rekrytointitapahtumissa tai kutsu opiskelijaryhmiä vierailulle yritykseesi. Toteuta kurssi osaamistarvettanne vastaavasta teemasta tai tule vierailjaluennoitsijaksi.

Mentoring programmes

Tule mentoriksi

Oletko työelämässä jo kokemusta kartuttanut osaaja? Haluaisitko jakaa kokemustietoasi työuran alussa olevalle ja tukea hänen työelämätaitojaan sekä kasvuaan asiantuntijaksi?