kehitä osaamista

Kehitä osaamista

Tarjoamme sinulle ja työyhteisöllesi parhaat osaamisen kehittämisen ja oppimisen ratkaisut. Koulutuksiemme perustana on korkeakouluyhteisömme kattava tutkimus ja työelämästä nousevat haasteet.

Koulutuksissamme kuulet uusimpia tutkimustuloksia höystettynä tapausesimerkeillä ja käytännön harjoittelemisella. Koulutustemme kestot vaihtelevat lyhyistä seminaareista ja muutamien päivien koulutuksista usean vuoden ohjelmiin.

Valitse juuri sinulle sopiva koulutusmuoto!

Täydennyskoulutukset

Sinulle, joka haluat päivittää osaamistasi ja asiantuntemustasi. Koulutukset ovat myös oiva paikka verkostoitua toisten samoista teemoista kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa. Kattavasta valikoimastamme löytyvät koulutukset vaihtelevat kestoltaan puolen päivän seminaarista yli kahden vuoden koulutusohjelmiin.

Lue lisää!

Erikoistumiskoulutukset

Sinulle, joka haluat syventää osaamistasi jollain tietyllä alueella. Koulutuskokonaisuudet ovat laajuudeltaan vähintään 30 op, ja ne tähtäävät asiantuntijuuden ja ammatillisen osaamisen syvälliseen kehittämiseen.

Lue lisää!

Työvoimakoulutukset

Sinulle, joka haluat parantaa asemaasi työmarkkinoilla. Jos jäät työttömäksi tai olet työttömyysuhan alainen, julkisella rahoituksella toteutettu koulutus auttaa sinua päivittämään aiempaa osaamistasi tai suuntaamaan kokonaan uudelle uralle.

Lue lisää!

Avoimet korkeakouluopinnot

Sinulle, joka haluat ketterästi opiskella yliopisto- ja AMK-tutkintoihin kuuluvia opintoja elämäntilanteestasi ja pohjakoulutuksestasi riippumatta. Yhdistelemällä kursseja haluamallasi tavalla laajasta tarjonnastamme pääset nopeasti käsiksi sinua kiinnostaviin teemoihin. Avoimet yliopisto- tai AMK-opinnot voivat myös toimia väylänäsi tutkinto-opiskelijaksi.

Lue lisää!

Osaamisen kehittämisen palvelut

Osaamisen ja oppimisen ratkaisut

Nämä palvelut sopivat sinulle, joka kaipaat ohjausta ja tukea yksilöllisiin osaamisen kehittämisen tarpeisiin ja olet jo työelämässä. Oppimisen ja osaamisen kehittämisen ammattilaisina autamme sinua laatimaan opintosuunnitelman, joka vie sinut asettamiisi tavoitteisiin.

Lue osaamisen ja oppimisen ratkaisuista!

Asiakaskohtaiset koulutuspalveluratkaisut

Yritykselle tai organisaatiolle räätälöidyt koulutuskokonaisuudet vastaavat organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämisen täsmätarpeisiin. Asiantuntijamme laativat yrityksellenne koulutuspalveluratkaisun, joka takaa tuloksellista ja vaikuttavaa oppimista yrityksenne henkilöstölle.

Lue asiakaskohtaisista koulutuspalveluratkaisuista!