Kehitä työyhteisöä

Kehitä työyhteisöäsi

Työelämä muuttuu vauhdilla ja osaamisen on pysyttävä ajan tasalla. Meiltä saat apua työyhteisösi osaamisen kehittämiseen. Käytettävissäsi on koko korkeakouluyhteisön monitieteinen koulutus- ja palvelutarjonta. Toteutamme sinulle ja työyhteisöllesi arvoa tuottavat ratkaisut osaamisen ja oppimisen kehittämiseen.

Vastaamme muuttuvan työelämän tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja työyhteisöjen ja organisaatioiden:

  • työntekijöiden osaamisen koulutus- ja valmennustarpeisiin
  • toiminnan kehittämiseen 
  • tarpeisiin muotoilluilla kehittämishankkeilla 
  • osaamis- ja työvoimapulaan työvoimakoulutuksien avulla  

Alta löydät esimerkkejä räätälöitävistä koulutusrungoista, mutta paljon koulutuksia suunnittelemme myös alusta asti asiakkaan tarpeeseen. Meiltä löytyy vankka kokemus muun muassa sosiaali- ja terveysalan, johtamisen ja esimiestyön, tekniikan ja teknologian, rakentamisen, liiketoiminnan sekä opetus- ja kasvatusalan koulutusten tuottamisesta.

Vahvuutenamme on monialainen korkeakouluyhteisö, josta löytyy eri alojen asiantuntijoita vastaamaan nykyajan monimutkaisiin ja alati muuttuviin kysymyksiin. Mieluisana haasteenamme on juuri sinun tarpeesi ymmärtäminen.

Otathan siis yhteyttä meihin yrityspalvelut [at] tuni.fi ja kerro, kuinka voimme olla avuksi!

Valmiita runkoja räätälöitäviksi koulutuksiksi

Lue kokemuksia asiakkaille räätälöidyistä koulutuksista

Autamme sinua kartoittamaan kehitystarpeitasi!

Jos haluaisit tarkemman kuvan omasta tai henkilöstösi osaamisesta ja kehityskohdista, osaamisen arvioinnin palvelumme voivat olla oikea ratkaisu sinulle.

Alta löydät esimerkit tarjoamistamme palveluista. Voit myös ottaa yhteyttä meihin yrityspalvelut [at] tuni.fi, niin ohjaamme sinut parhaiten tarpeeseesi vastaavan palvelun pariin!

Osaamisen arvioinnin palvelut

Valmennuksella alan huipuksi!

Valmennuksemme auttavat sinua ja työyhteisöäsi oppimaan itsestänne lisää ja kehittämään omaa toimintaanne yksilöllisistä tarpeistanne lähtien.

Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme valmennuksista. Räätälöimme valmennuksia myös suoraan organisaation tarpeesene. Ota siis meihin yhteyttä yrityspalvelut [at] tuni.fi, niin ohjaamme sinut parhaiten tarpeeseesi vastaavan palvelun pariin tai kehitämme sinulle sellaisen!

Valmennuspalvelut