Kehitä työyhteisöä

Kehitä työyhteisöäsi

Työelämä muuttuu vauhdilla ja osaamisen on pysyttävä ajan tasalla. Meiltä saat apua työyhteisösi osaamisen kehittämiseen. Käytettävissäsi on koko korkeakouluyhteisön monitieteinen koulutus- ja palvelutarjonta. Toteutamme sinulle ja työyhteisöllesi arvoa tuottavat ratkaisut osaamisen ja oppimisen kehittämiseen.

Ratkaisuja työyhteisöjen ja organisaatioiden tarpeisiin

Vastaamme muuttuvan työelämän tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja työyhteisöjen ja organisaatioiden:

  • työntekijöiden osaamisen koulutus- ja valmennustarpeisiin
  • toiminnan kehittämiseen
  • tarpeisiin muotoilluilla kehittämishankkeilla
  • osaamis- ja työvoimapulaan työvoimakoulutuksien avulla

Vahvuutenamme on monialainen korkeakouluyhteisö, josta löytyy eri alojen asiantuntijoita vastaamaan nykyajan monimutkaisiin ja alati muuttuviin kysymyksiin. Mieluisana haasteenamme on juuri sinun tarpeesi ymmärtäminen. Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme palveluista.

Otathan siis yhteyttä meihin kehityosaajana [at] tuni.fi niin ohjaamme sinut parhaiten tarpeeseesi vastaavan palvelun pariin!

Ajankohtaista koronaviruksesta

Jatkamme Tampereen korkeakouluyhteisössä etäopiskelua ja -työskentelyä pääsääntöisesti lukuvuoden loppuun asti. Olemme kevään aikana digitalisoineet koulutuksiamme vauhdilla, ja iloksemme voimme todeta, että asiakkaamme ovat saaneet hyvin kiinni uusista opiskelun tavoista ja olleet pääosin tyytyväisiä etäjärjestelyihin. Jatkamme edelleen työskentelyä koulutuksien toteuttamiseksi poikkeustilanteessa.

Näin koronavirus vaikuttaa toimintaamme:

  • seuraamme jatkuvasti tilannetta ja mukaudumme tarpeen mukaan
  • olemme muuttaneet koulutuksia kokonaan tai osittain verkkototeutuksiksi tai siirtäneet koulutusten ajankohtaa
  • päivitämme koulutusten sivuja muutosten osalta
  • pidämme asiakkaamme ajan tasalla mahdollisista erityisjärjestelyistä tai muutoksista

Pyydä rohkeasti tarjousta teille räätälöidystä ratkaisusta kehityosaajana [at] tuni.fi!

Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista korkeakouluyhteisön toimintaan

Autamme sinua kartoittamaan kehitystarpeitasi!

Jos haluaisit tarkemman kuvan omasta tai henkilöstösi osaamisesta ja kehityskohdista, osaamisen arvioinnin palvelumme voivat olla oikea ratkaisu sinulle. Alta löydät valmiit vaihtoehdot henkilöstön osaamisen kehittämisen kartoittamiseen.

Valmiita runkoja räätälöitäviksi koulutuksiksi

Alta löydät esimerkkejä räätälöitävistä koulutusrungoista, mutta paljon koulutuksia suunnittelemme myös alusta asti asiakkaan tarpeeseen. Meiltä löytyy vankka kokemus muun muassa sosiaali- ja terveysalan, johtamisen ja esimiestyön, tekniikan ja teknologian, rakentamisen, liiketoiminnan sekä opetus- ja kasvatusalan koulutusten tuottamisesta.

Lue kokemuksia asiakkaille räätälöidyistä koulutuksista

Valmennuspalvelut

Valmennuksella alan huipuksi!

Valmennuksemme auttavat sinua ja työyhteisöäsi oppimaan itsestänne lisää ja kehittämään omaa toimintaanne yksilöllisistä tarpeistanne lähtien.

Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme valmennuksista. Räätälöimme valmennuksia myös suoraan organisaation tarpeesenne. Ota siis meihin yhteyttä kehityosaajana [at] tuni.fi, niin ohjaamme sinut parhaiten tarpeeseesi vastaavan palvelun pariin tai kehitämme sinulle sellaisen!