Kehitä omaa osaamistasi

Tutkimusyhteistyön monet muodot
Autamme sinua oman nykyosaamisesi tunnistamisessa, osaamistavoitteittesi täsmentämisessä sekä sinulle sopivien oppimisen muotojen valitsemisessa. Yhdistelemällä koulutustarjontaamme ja muita oppimisen tapoja pidät osaamisesi ajan tasalla.

Kun kaipaat neuvoa koulutuksen valinnassa tai et löydä itsellesi sopivaa, autamme mielellämme.

Tutustu täydennyskoulutustarjontaan!
Kehitä omaa työhyvinvointiasi

Opiskele avoimia korkeakouluopintoja

Opetustarjontamme koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen yksittäisistä opintojaksoista tai opintokokonaisuuksista. Opinnot soveltuvat sinulle, jos haluat vahvistaa ammatillista osaamistasi, lisätä tietojasi ja taitojasi, tai tavoitteenasi on myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi.

Opintomaksu avoimessa on 15 €/opintopiste. Avoimessa opiskelet pääsääntöisesti tutkinto-opiskelijoiden kanssa samoissa ryhmissä, mutta joistakin opintojaksoista tai -kokonaisuuksista järjestetään avoimen omia ryhmiä. Pohjakoulutusvaatimusta ei ole, mutta osaan opintojaksoista vaaditaan etukäteisosaamista. 

Avointa opetusta järjestävät sekä Tampereen yliopisto, että Tampereen ammattikorkeakoulu. Avoimen yliopiston ja avoimen AMKin koulutustarjonnan ja hakuohjeet löydät alta.

Tutustu avoimiin korkeakouluopintoihin

Käytä kirjaston hakupalveluja, aineistoja ja oppaita

Tampereen yliopiston kirjasto on kaikille avoin tiedekirjasto. Monipuoliset tietoaineistomme ovat käytössäsi kirjaston toimipaikoissa. Tiedot kokoelmien sisällöistä löydät hakupalveluistamme.

Verkko-oppaamme opastavat eri alojen keskeisiin lähteisiin, tiedonhakuun, e-kirjojen käyttöön ja antavat tukea tutkimustyöhösi.

Lisää tietoa löydät kirjaston verkkosivuilta