Hyppää pääsisältöön
Summer School Farewell Coffee

Kansainvälinen Tampereen yliopisto

Yliopistomme on aktiivinen yhteistyökumppani paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Olemme tunnettuja erinomaisesta opetuksesta ja tutkimuksesta ja meillä on satoja yhteistyökumppaneita maailmanlaajuisesti. Yliopistoyhteisössämme on opiskelijoita ja henkilökuntaa yli 80 maasta. Tarjoamme opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme monia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Kansainvälisen strategisen kehittämisen tiimin tehtävänä on yliopiston kansainvälistymisen kehittäminen ja koordinaatio. Tiimin vastuulla on yliopiston jäsenyys 16 kansainvälisessä yliopistoverkostossa ja kansainvälisten yliopistokumppanuuksien kehittäminen. Ota meihin yhteyttä: partnerships@tuni.fi
Lippu

Strategia ja kansainvälistyminen

Yliopistomme on monikulttuurinen tiedeyhteisö ja kansainvälisesti aktiivinen yhteistyökumppani.

The European Consortium of Innovative Universities, ECIU

ECIU-yliopisto

ECIU-yliopisto on innovatiivisten eurooppalaisten yliopistojen verkosto. Tampere on yksi kolmestatoista jäsenyliopistosta.

Group of people talking over the table.

Kansainväliset yliopistoverkostot

Kansainväliset yliopistoverkostot syventävät yhteistyötä tutkimuksessa ja koulutuksessa ja lisäävät yliopiston kansainvälistä näkyvyyttä.

People clapping hands and laughing together.

Kansainväliset opiskelijat

Tampereen yliopisto tarjoaa useita kansainvälisiä tutkinto-ohjelmia englanniksi, kansainvälisen kesäkoulun ja vaihto-opiskelumahdollisuuksia.

shaking up tech

Tutkijaliikkuvuus

Voit tulla tutkijaliikkuvuusjaksolle Tampereen yliopiston tiedeyhteisöön useiden eri ohjelmien kautta.

Vesna Blazevic is doing vaccine research at her laboratory.

Tutkimuksen infrastruktuurit

Tampereen yliopisto tukee Suomen jäsenyyttä useissa kansainvälisissä tutkimuksen infrastruktuureissa (ERIC – European Research Infrastructure Consortium).