Hyppää pääsisältöön

Kampusklubi - Ketterä käyttöliittymä korkeakouluyhteisöön ja yrityksiin

Tampereen korkeakouluyhteisö
Hervannan kampus
Kaupin kampus
Keskustakampus
PaikkakuntaKorkeakoulunkatu 7, 33720 Tampere

Kuvaus

Kampusklubin tavoitteena on edistää yliopiston ja yritysten yhteistyötä.

Toiminta tähtää yritysten ja yliopiston yhteistyön synnyttämiseen ja syventämiseen klubin toiminnan, joustavien tilojen ja yhteistyömallien avulla. Tavoitteena on luonteva ja pitkäjänteinen yhteistyö. Keskiössä ovat konkreettinen tekeminen, uusien hankkeiden synnyttäminen, verkottuminen sekä osaajien löytäminen.

Kampusklubiin voivat liittyä jäseniksi yritykset. Yliopiston puolelta yhteistyössä mukana ovat tutkijat, opiskelijat ja muut yliopistopalvelut.

Kampusklubilla on monenlaisia tiloja niin Hervannan kampuksella kuin myös muilla Tampereen yliopiston kampuksilla, joita jäsenet voivat hyödyntää erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kampusklubin oma tila, Klubihuone, sijaitsee Hervannan kampuksella Kampusareenan ensimmäisessä kerroksessa näkyvästi esillä. Klubihuoneen lisäksi yritysjäsenet saavat oikeuden käyttää kampuksilla eri tarkoituksiin soveltuvia luento-, aula-, neuvottelu- ja muita tiloja

Kampusklubi järjestää sekä avoimia että vain jäsenilleen tarkoitettuja tapahtumia. Myös jäsenet voivat järjestää omia tapahtumiaan klubin tarjoamissa tiloissa.

Kampusklubin koordinaattorina toimii Tamlink Oy yhteistyössä yliopiston ja SYKin kanssa

Klubikoordinaattorina toimii Tamlink Oy, joka vastaa Kampusklubin toiminnasta yhteistyössä Tampereen yliopiston ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n (SYK) kanssa. 

Korkeakouluyhteisölle Kampusklubi luo läpinäkyvän ja tehokkaan tavan syventää yritysyhteistyötä omien tavoitteidensa mukaisesti valitsemillaan alueilla. Klubin jäsenyritykset pääsevät tuoreimman tutkimustiedon äärelle ja aktiiviseen yhteistoimintaan tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Jäsenet verkottuvat myös muiden yritysten kanssa, joille strateginen yliopistoyhteistyö ja sen kehittäminen on tärkeää.

 

Kenelle

Yritysten, organisaatioiden ja tiedeyhteisön asiantuntijoille sekä opiskelijoille, joille monialainen, organisaatiorajat ylittävä yhteistyö ja tutkittu tieto ovat kehittämisen ja kehittymisen avaimia.

 

Ota yhteyttä

Lisätietoja löydät verkkosivultamme www.kampusklubi.fi
Jäsenyyssopimukset, jäsenpalvelut, tilavaraukset: info [at] kampusklubi.fi

Kampusklubi

 

Yhteyshenkilöt