Löydä osaaja
Palvelu

JobTeaser-palvelu työnantajille Tampereen yliopistossa

Kuvaus

Tampereen yliopiston käyttää työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen jättämisessä JobTeaser-palvelua.

Työnantajalla on JobTeaser-palvelussa kaksi erilaista tapaa kohdentaa työpaikkoja opiskelijoillemme, yliopistojen yhteinen työnvälitystili ja Tampereen yliopistolle kohdennettu työnantajatili. 

Yliopistojen yhteinen työnvälitystili: työpaikkailmoitus yhdelle tai useammalle suomalaiselle yliopistolle

Mikäli haluatte ilmoitella työpaikoista ja mahdollisesti useammassa suomalaisessa yliopistossa yhdellä ilmoituksella, niin tätä varten käytössänne on ns. multipostaustili. Ilmoittaminen yliopistojen yhteisellä lomalleella on maksutonta. 

Tampereen yliopiston lisäksi seuraavat yliopistot ovat ottaneet käyttöönsä JobTeaser-palvelun: 

Aalto-yliopisto, Hanken, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

  • Ensimmäistä ilmoitusta jättäessä multipostaustilillä palveluun tulee luoda tili. Tiliä varten tarvitaan muutamia perustietoja tietoja ilmoituksen jättäjästä ja organisaatiosta. Näitä tarvitaan vain ensimmäisellä kerralla tiliä luodessa.  
  • Jatkossa kirjautuminen tilille tapahtuu sähköpostiosoitteella ja luodulla salasanalla. Varsinaiseen työpaikkailmoituksen jättämiseen annetaan järjestelmässä muutamia urapalveluiden vinkkejä. 

Työnantajatili: työnantajaesittely, Tampereen yliopiston opiskelijoille kohdennettuja työpaikkailmoituksia ja tapahtumia 

Työnantajatilin kautta voitte ennen kaikkea esitellä toimintaanne virtuaalisen työnantajaprofiilin avulla. Esittelyn lisäksi voitte tämän tilin kautta myös ilmoitella avoinna olevista työ- ja harjoittelupaikoista ja jakaa opiskelijoille uutisia ja kertoa tapahtumistanne. 

Perustietojen täyttäminen työnantajaprofiiliin vie vain hetken, mutta profiili antaa mahdollisuuden myös laajamittaisempaan yrityksen/organisaation esittelyyn. Se on mainio tapa olla virtuaalisesti läsnä ja kertoa omasta toiminnasta opiskelijoillemme. Siellä voi toiminnan lisäksi kertoa mm. arvoista, rekrytointikäytännöistä ja haussa olevasta osaamisesta, se mahdollistaa linkkien rakentamisen ja videoiden upottamisen.  

Mikäli kampusnäkyvyys herättää kiinnostusta, niin ole yhteydessä, laitetaan esittelynne ketterästi yhdessä alkuun!

HUOM!  Mikäli yrityksellänne/organisaatiollanne on työnantajatili JobTeaser-palvelussamme, niin käyttäkää silloin sitä myös työpaikkojen ilmoitteluun. Näin se nousee opiskelijoiden näkymään ei vain työpaikkailmoituksissa, vaan myös työnantajaprofiilin kautta.

Lisää työnvälityksen uudistumisesta Aarresaari-verkoston verkkosivuilta! 

JobTeaser-palvelu on käytössä koko Tampereen korkeakouluyhteisössä, mutta Tampereen yliopistolla ja Tampereen ammattikorkeakoululla on toistaiseksi käytössä omat tilit työnantajille.

Annamme mielellämme lisätietoja: urapalvelut.tau [at] tuni.fi

Kenelle

Yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat rekrytoida uusia osaajia erilaisiin tarpeisiin ja rakentaa kampusnäkyvyyttä.

Miten toimitaan

JobTeaser-palvelun kautta tavoitat niin opiskelijat kuin myös vastavalmistuneet maisterit ja diplomi-insinöörit. Ensimmäistä ilmoitusta jättäessäsi luot tilin palveluun. Jatkossa kirjaudut luomilla tunnuksillasi. Multipostaulomakkeella on ohjeita ilmoituksen jättämistä tukemaan.

Myös opiskelijoiden killat ja ainejärjestöt välittävät rekrytointi-ilmoituksia opiskelijajäsenilleen, kukin oman käytänteensä mukaisesti. Tiedustele yhteistyömahdollisuuksia.

Löydä sopiva kilta/ainejärjestö

Ota yhteyttä

Tampereen yliopiston Urapalvelut: tyoelamapalvelut.tau [at] tuni.fi