Hyppää pääsisältöön
Löydä osaaja

JobTeaser-palvelu työnantajille Tampereen yliopistossa

Kuvaus

Työnantajana voit ilmoittaa Tampereen yliopiston opiskelijoille ja alumneille työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja yliopiston JobTeaser-palvelussa.

Voit kohdentaa työpaikkoja JobTeaser-palvelussa kahdella eri tavalla, joko yliopistojen yhteisen työnvälitystilin tai Tampereen yliopiston oman työnantajatilin kautta. 

1) Yliopistojen yhteinen työnvälitystili mahdollistaa työpaikkailmoituksen jättämisen samaan aikaan yhdelle tai useammalle suomalaiselle yliopistolle. Ilmoittaminen yliopistojen yhteisellä lomakkeella on maksutonta.

  • Jättäessäsi ensimmäistä ilmoitusta yhteiseen palveluun tulee sinun luoda käyttäjätili. Tiliä varten sinun tulee täyttää muutamia perustietoja ilmoituksen jättäjästä ja organisaatiosta.
  • Jatkossa voit kirjautua tilille sähköpostiosoitteella ja luomallasi salasanalla. Saat työpaikkailmoituksen jättämiseen järjestelmässä muutamia vinkkejä. 

Tampereen yliopiston lisäksi JobTeaser-palvelun ovat ottaneet käyttöönsä Aalto-yliopisto, Hanken School of Economics, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

2) Tampereen yliopiston työnantajatilin kautta voit julkaista Tampereen yliopiston opiskelijoille kohdennettuja työpaikkailmoituksia ja myös tapahtumailmoituksia. Lisäksi voit luoda työnantajatilin kautta työnantajaprofiilin, jonka avulla voitte kertoa Tampereen yliopiston opiskelijoille ja alumneille toiminnastanne ja ajankohtaisista kuulumisistanne ja vahvistaa virtuaalista kampusnäkyvyyttä.

Perustietojen täyttäminen työnantajaprofiiliin vie vain hetken, mutta profiili antaa mahdollisuuden myös laajamittaisempaan yrityksen tai organisaation esittelyyn. Profiilin kautta voitte kertoa opiskelijoille ja vastavalmistuneille organisaationne arvoista, rekrytointikäytännöistä tai etsimästänne osaamisesta. Profiilin voi lisätä myös videoita. 

Mikäli näkyvyys JobTeaser-profiilin muodossa kiinnostaa, ota yhteyttä, urapalvelut.tau [at] tuni.fi. Autamme teidät alkuun profiilin luomisessa!

HUOM!  Mikäli organisaatiollanne on työnantajatili Tampereen yliopiston JobTeaser-palvelussa, tiliä kannattaa käyttää aina työpaikkojen julkaisemisessa. Näin ajankohtaiset työpaikkailmoituksenne nousevat opiskelijoiden näkymään myös oman työnantajaesittelynne yhteydessä.

JobTeaser-palvelu on käytössä koko Tampereen korkeakouluyhteisössä, mutta Tampereen yliopistolla ja Tampereen ammattikorkeakoululla on toistaiseksi käytössä omat tilit työnantajille.

Kysythän tarvittaessa lisätietoa: urapalvelut.tau [at] tuni.fi

 

Kenelle

Yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat rekrytoida uusia osaajia ja saada näkyvyyttä Tampereen yliopiston opiskelijoiden ja alumnien keskuudessa.

 

Miten toimitaan

JobTeaser-palvelun kautta tavoitat niin opiskelijat kuin myös vastavalmistuneet maisterit ja diplomi-insinöörit. Ensimmäistä ilmoitusta jättäessäsi luot tilin palveluun. Jatkossa kirjaudut luomilla tunnuksillasi. Yliopistojen yhteiseltä lomakkeelta löydät ohjeita ilmoituksen jättämiseen.

Myös opiskelijoiden killat ja ainejärjestöt välittävät rekrytointi-ilmoituksia opiskelijajäsenilleen, kukin oman käytänteensä mukaisesti. Tiedustele yhteistyömahdollisuuksia.

Löydä sopiva kilta/ainejärjestö

 

Ota yhteyttä

JobTeaser -palvelut työnantajille: urapalvelut.tau [at] tuni.fi