Punatukkainen nainen nauraa iloisena ja - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Jatkuvan oppimisen palvelut

Vahva ammattitaito on kuin puu, joka muodostuu lujista tiedon juurista ja osaamisen säikeistä. Se säilyy vakaana, vaikka ympärillä myrskyäisi. Se säilyttää asemansa, vaikka maailma kuohuisi.

Mitä kasvu ja jatkuva oppiminen sinulle tarkoittaa? Haluatko kasvaa ylöspäin, vahvistaen syviä tiedon juuriasi ja osaamisesi runkoa? Haluatko kasvattaa ammattitaitosi oksia uusiin suuntiin ja löytää itsestäsi uusia ulottuvuuksia? Vai haluatko kenties istuttaa aivan uuden taimen, joka kasvaa uudeksi osaamisen puuksi?

Oli vastauksesi mikä tahansa, korkeakoulussa pääset kasvamaan tavalla, joka pohjautuu aina ajankohtaiseen tutkittuun tietoon ja todellisen elämän näyttöön. Koulutustemme kestot vaihtelevat lyhyistä seminaareista ja muutamien päivien koulutuksista usean vuoden ohjelmiin.

Palvelumme

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutuspalveluratkaisut

Yritykselle tai organisaatiolle räätälöidyt koulutuskokonaisuudet vastaavat organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämisen täsmätarpeisiin. Asiantuntijamme laativat yrityksellenne koulutuspalveluratkaisun, joka takaa tuloksellista ja vaikuttavaa oppimista yrityksenne henkilöstölle.

Ota meihin yhteyttä!

Esimerkkejä palveluistamme

Uutisia

Ajankohtaista osaamisen kehittämisestä

Tapahtumia

Osallistu tapahtumiin kasvokkain ja verkossa

Tarinoita ja kokemuksia

Lue osaamistaan kehittäneiden ja asiantuntijoiden tarinoita!

Ajankohtaista koronaviruksesta

Voit rohkeasti hakea tuleviin koulutuksiin! Tarkemmat hakuohjeet löytyvät kunkin koulutuksen omalta sivulta. 

Näin koronavirus vaikuttaa toimintaamme:

  • seuraamme jatkuvasti tilannetta ja mukaudumme tarpeen mukaan
  • järjestämme koulutukset tilanteen ja tarpeen mukaan joko etänä, lähitoteutuksena tai niiden yhdistelmänä
  • jos olet jo hakenut koulutukseen tai koulutuksesi on jo alkanut, koulutuksen yhteyshenkilö pitää sinut ajan tasalla mahdollisista erityisjärjestelyistä tai muutoksista

Jos sinulle tulee mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä koulutuksen vastuuhenkilöön tai laita sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi.

Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista korkeakouluyhteisön toimintaan