alumnibanneri

Tampere Alumni

Tampere Alumni - kaukana tai lähellä, olet osa meitä. Kun tiedonjano, tiedonjako ja ikuinen oppiminen ovat luontevasti läsnä, voimme rakentaa monialaisesta yhteisöstämme entistä rohkeamman suunnannäyttäjän.

Kuka on Tampere Alumni?

Oletko opiskellut tai työskennellyt Tampereen yliopistossa, Tampereen teknillisessä yliopistossa, Tampereen ammattikorkeakoulussa tai näiden edeltäjissä? Jos olet, kuulut yli 100 000 alumnimme joukkoon ja korkeakouluyhteisöömme. Tule mukaan rakentamaan uutta kiehtovaa Tampere Alumni -verkostoa. Alumnina saat lukuisia mahdollisuuksia omaan kehittymiseesi sekä ajankohtaista tietoa ja kontakteja eri aloilta. Samalla säilytät yhteyden opiskelukavereihin ja tamperelaiseen korkeakouluyhteisöön.

Palvelut

Tampere Alumnina voit osallistua tapahtumiin ja koulutuksiin sekä tavata muita korkeakouluyhteisön jäseniä tai järjestää oman alumnitapaamisen. 

Tutustu palveluihin

Alumniverkostot

Pidä yhteyttä tamperelaiseen korkeakouluyhteisöösi ja opiskelu- tai työkavereihisi. Löydä oman alasi alumniryhmä tai perusta oma. Autamme verkostojen luomisessa.  

Tutustu verkostoihin

Ota yhteyttä

Tampereen yliopisto
Soile Harjala
Taija Remus-Lehtinen

Tampereen ammattikorkeakoulu
Outi Vanhamäki

Lähetä meille viestiä!

Unit-lehti

Tutkitun tiedon puolesta.

Tampereen korkeakouluyhteisön lehti.

Lue

Kannata meitä!

Liity Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun kannatusjoukkueeseen

Lahjoita

Idealaatikko

Onko sinulla jokin hauska idea, jonka voisimme toteuttaa?

Ehdota

Ajankohtaista Tampere Alumnissa