Palvelut alumnille

alumnitestausparty

Haluatko järjestää oman alumnitapahtuman?

Tapaa opiskelukavereitasi, tutustu uusiin alumneihin ja opiskelijoihin. Palaa oman opinahjoosi vaihtamaan kuulumisia. Voit osallistua toimintaan ideoimalla tapahtumia, kutsumalla muita alumneja yritysvierailulle tai vaikka järjestämällä verkostoitumistapahtumia. Autamme alumnien tavoittamisessa, ohjelman suunnittelussa ja muissa järjestelyissä. 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! 

Tampereen korkeakouluyhteisön tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset tapahtumat eri aloilta.

Alumniavustukset

Tarjoa opinnäytetyöpaikkaa

Etsitkö työtä tai haluatko rekrytoida

Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto tarjoavat helpon, nopean ja maksuttoman tavan tavoittaa opiskelijat ja vastavalmistuneet omien verkkopalvelujensa kautta. Verkkopalvelut ovat avoimia myös alumneille työnhaun tueksi.Lue lisää Löydä osaaja -sivuiltamme

Tavoita opiskelijamme

Mentorointi

Mentoroinnissa työelämässä jo kokemusta kartuttanut osaaja jakaa kokemustietoaan työuran alussa olevalle osaajalle tukeakseen tämän asiantuntijaksi kasvua ja taitojen ja tietojen kehittymistä. Mentorointi on kaksisuuntainen prosessi, josta hyötyy niin mentori kuin aktorikin.

Tampereen yliopiston järjestämiin mentorointiohjelmiin etsitään mentoreiksi Tampere Alumneja eri aloilta.

Tutustu käynnissä oleviin mentorointiohjelmiin

Kirjasto

Tampereen yliopiston kirjasto on avoin tiedekirjasto, joka tukee palveluillaan opiskelua, opetusta ja tutkimusta Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Käytä kirjastoa

Verkkokauppa

Tampereen korkeakouluyhteisön virallisten tuotteiden verkkokauppa on nyt avattu. Tutustu täydentyvään valikoimaan tuotteita, jotka sopivat sekä lahjaksi että itselle.

Ostoksille!